søndag 29 sep 2013 - Ansager
Håndboldsæsonen starter nu rigtig op
Træningsdragter håndbold
Træningsdragter håndbold
Sommeren er vel overstået – en skøn sommer med pragtfuld vejr og som afslutning en hel fantastisk og vild god Mariefestival.

Da jeg så på Ansagerinfo også kan se, at vore damer i jyllandsserien har startet sæsonen op med at vinde Vejle cuppen - ja så kan man ikke blive mere stolt og glad, som formand for AIF.

En stor ros skal her lyde til Jens Ole Mathisen, der, som træner og sponsor for holdet, har formået at føre holdet frem til det, de er i dag. Jeg ønsker og håber på rigtig mange og gode resultater i den kommende sæson.

Det er som sagt dyrt at drive en håndboldafdeling, men her kommer vore fantastiske sponsorer ind i billedet. Vi har rigtig mange og derfor mange forskellige tryk på vores spilledragter. Nogle sponsorer har støttet os med tryk på enkelte trøjer og andre har støttet med tryk på alle holdets spilletrøjer. Det giver sig selv, at her taler vi om store bidrag til AIF. Vi er i foreningen utrolig glad for ethvert bidrag - store som små, og det kan være svært at få alle eksponeret, på den mest korrekte måde.

Nogle af vore lokale firmaer støtter os rigtig meget med sponsorater i form af arbejdskraft og materialer, hvilket måske ikke er så synligt, men ikke desto mindre utrolig vigtig og uvurderlig. Andre støtter os med kontante beløb, og her er vore trøje sponsorater nok de mest tydelige, især for alle, der ser de lokale hold spille

Jeg håber, at alle vore tilskuere vil være opmærksom på skiltene i hallen og på vore spilledragter, samt støtte vore sponsorer, da de giver os så meget.

Jeg vil her sende en stor tak til alle vore sponsorer. I er guld værd for vores forening.

Formand for AIF, Britta Buhl

vist 658 gange