søndag 3 mar 2024 - Ansager
Bliv Revisortrainee hos Attent i Skovlund
Kontorleder Camilla Hviid Kikkenborg Nielsen og daglig leder Thomas Søgaard byder velkommen til fremtidige revisortrainees hos Attent i Skovlund, hvor faglig udvikling og personlig trivsel går hånd i hånd
Kontorleder Camilla Hviid Kikkenborg Nielsen og daglig leder Thomas Søgaard byder velkommen til fremtidige revisortrainees hos Attent i Skovlund, hvor faglig udvikling og personlig trivsel går hånd i hånd Foto: PR
Kickstart din karriere i revisionsbranchen med et træningsprogram hos Attent

Attent Skovlund åbner dørene for en ny revisortrainee! Er du klar til at starte en karriere, hvor dit arbejde gør en forskel for kunderne? Bliv en del af vores team, hvor vi værdsætter personlig og faglig udvikling.

Som trainee hos os får du hands-on erfaring med regnskab, bogføring, skat og moms. Vi tilbyder et nede-på-jorden arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og kort til smilet. Vi lægger vægt på fleksibilitet og tilpasser dine opgaver til de kompetencer, du udvikler.

Vores kunder er varierede, fra små virksomheder til store organisationer, hvilket sikrer dig en bred erfaring. Du vil arbejde tæt sammen med din nærmeste leder i en flad organisationsstruktur, som fremmer åben dialog og samarbejde.

Vi forventer, at du har afsluttet en relevant uddannelse som HHX, STX, EUX, finansøkonom eller lignende. Du skal have en naturlig interesse for økonomi og tal, samt være dygtig til både skriftlig og mundtlig kommunikation.

Hos Attent får du en unik chance for at bygge en karriere, hvor du fra dag ét vil blive taget godt imod af erfarne kolleger, som står klar til at hjælpe og vejlede dig. Vi investerer i dit uddannelses- og udviklingsforløb og støtter op om din karriereudvikling.

Er du klar til at tage det første skridt mod en lovende karriere indenfor revision? Læs mere om stillingen og ansøg via vores hjemmeside: [Attent Skovlund Revisortrainee]. Vi ser frem til at høre fra dig!

vist 446 gange