søndag 25 feb 2024 - Ansager
AIF afholder springnat
Holdet af Mini og Mega Mix gymnaster samlet, afspejler fællesskabets styrke. Sammen har de delt oplevelser, udfordringer og succeser, hvilket har styrket deres samhørighed og teamånd
Holdet af Mini og Mega Mix gymnaster samlet, afspejler fællesskabets styrke. Sammen har de delt oplevelser, udfordringer og succeser, hvilket har styrket deres samhørighed og teamånd Foto: AIF og Karsten Madsen
Vi har nu afholdt årets springnat for Mini- og Mega Mix

Vi startede med at blive rystet sammen, hvor vi blev udfordret i forskellige lege. Derefter fyldte vi den ene sal med så mange redskaber, som overhovedet kunne være, så vi kunne springe, lave kolbøtter og give den max gas. En masse energi blev brugt, og Lone havde sørget for lækre forfriskninger, så vi kunne holde os kørende hele aftenen.

Nu til det, som alle gymnasterne ser frem til hvert år – nemlig flødebolleræs! Vi skulle finde den hurtigste flødebollespiser (uden brug af hænder), og vigtigst af alt skulle de slutte af med at give vores træner, Daniel, en enkelt eller to flødeboller i ansigtet. Selvom børnene nu var ved at være trætte, så skulle vi traditionens tro gennem en uhyggelig bane med skrig, høje lyde, udklædte trænere og pludselige indskydelser.

Nu var det tid til en lille godtepose, hyggeligt samvær på tværs af begge hold og søde godnathistorier. Mini Mix blev puttet, imens Mega Mix fik lov til at springe nogle lidt vildere spring, inden de også gik meget trætte i seng.

Til sidst vil vi gerne sige stor tak til Min Købmand i Ansager for at sponsorere frugt og Dagli’ Brugsen Ansager for at sponsorere rundstykker og flødeboller.

Trænerteamet siger tak for opbakningen til dette års springnat!

AIF Gymnastik - følg os på Instagram "AIF Gymnastik" (for flere gode og sjove videoer)

vist 328 gange