lørdag 3 feb 2024 - Ansager
Vintervandring med Globetrotterne
Vintervandring med Globetrotterne
Vintervandring med Globetrotterne Foto: ai Karsten Madsen
Oplev Ansagers vinterlandskab på gåtur

Vintervandring i Ansager: Globetrotterne inviterer til en frisk gåtur i Ansagers smukke vinterlandskab lørdag den 17. februar 2024. Start fra Aktivitetshuset på Torvet 7, 6823 Ansager, og vælg mellem ruter på 5, 10 eller 15 km. Ruterne er tydeligt markeret for en sikker og nydelsesrig vandring.

Køb startkort kl. 11.00-12.00: Sikr dig et startkort i tidsrummet og husk at aflevere det tilbage efter din vandring. Dette hjælper arrangørerne med at sikre, at alle deltagerne kommer godt i mål. Vandringen inkluderer IVV og foreningsstempel for deltagere.

Forplejning og Vandrekalender: Undervejs på ruterne er der indlagt pauser med forfriskninger til "fodslaw" priser. Den landsdækkende Vandrekalender for 2024 kan erhverves til 30 kr. på dagen.

Kom uanset vejret: Turen går igennem det naturskønne Ansager, som viser sig fra sin bedste side uanset vejr. Alle er velkomne til at deltage, inklusive hunde i snor. Deltagelse sker på eget ansvar, men med garanti for solskin og godt humør ved mål.

Afslutning: Aase og Jens Peder fra Globetrotterne ser frem til at byde velkommen til en dag i naturens tegn, hvor samvær, motion og oplevelser står i centrum.

Kom og vær en del af et fællesskab, der nyder vinterens skønhed sammen. På gensyn til vintervandring i Ansager!

vist 373 gange