fredag 27 sep 2013 - Ansager
3 x rappe Mortensaftener med Mad og Musik!
Neighbours
Neighbours Foto: Pressefoto
Akustisk koncert på Ansager Hotel med Neighbours 8+9+10. nov. 2013. Hver aften kl. 18.30

"Vi glæder os over det store samlede virke i Ansager. Der sker noget, der er grøde i luften " lyder det fra Helge Engelbrecht. "Ansager Hotel har fuld fart på renoveringen med hensyn til udskiftning af tage, døre, vinduer, reparation af murværk og andet. Men derfor kan der åbenbart sagtens være liv indendøre og vi glæder os på Neighbours-holdet over at få lov til at være med hele 3 aftener i november med akustiske koncerter.

Ansager Hotel har igen hyret køkkenchefen Bent Videriksen, som vil servere mortensaftensmad for de kræsne og når ellers maden har lagt sig, ja så tager vi hul på musikken for alvor. Vi håber og tror på stort rykind og ekstra dejligt vil det jo være også at se så mange lokale som muligt. Musik og mad går man jo sjældent fejl af som det gode samlingspunkt og ved Mariefestivalen oplevede vi ved selvsyn, hvordan det var igen at spille musik i byens hotelsal. Der var en helt igennem forrygende stemning og den vil vi gerne opleve igen."

Ansager Hotel er gået i samarbejde med Musik Galleriet omkring billetsalget. "Musik Galleriet har jo et særdeles velfungerende billetsalg via deres hjemmeside", fortæller Ejvind Knudsen fra hoteludvalget "og det er vi glade for at kunne benytte os af. Vi håber ligesom Helge og Neighbours på fuldt hus og ser frem til 3 rappe aftener, hvor menuen står på mortensaftens and og en god dessert efterfulgt af god musik og masser af godt humør. Hele molevitten kan erhverves for kr. 350,00 pr. næse og billetterne sælges efter først til mølle-princippet."

Køb dine billetter på www.musikgalleriet.dk eller 7529 7015.

Læs mere her: ansager.info

vist 1053 gange