onsdag 27 dec 2023 - Ansager
Vennekredsen: Et år fyldt med oplevelser
... med ønsket om et rigtig Godt nytår og på gensyn i 2024

Igen er et år gået med en vældig aktivitet på Ansager Plejecenter – aktiviteter, som Vennekredsen i samarbejde med husets engagerede aktivitetsmedarbejder, Dorte, har arrangeret.

Lad os tage et tilbageblik på nogle af højdepunkterne fra 2023:

Kulturelle Oplevelser: Vi har haft fornøjelsen af at byde velkommen til mange dygtige kunstnere i løbet af året, herunder: Jørn Vind, Henrik Kjær, Anne Marie Hassing, Musik veteranerne, Richard Ragnvald, gruppen ”Det der dur”, Søskende koret Olesen, Sten Nielsen samt Marianne og Henry og Klara, Bente og Ruth, som alle har beriget os med deres musikalske talenter.

Mangfoldighed i Aktiviteter: Udover de musikalske indslag har vores aktivitetskalender også inkluderet modeopvisninger, årets julemarked, spændende foredrag og besøg fra frivillige, der har hjulpet med påske-, høst- og juledekorationer. Der har været høstfester og andre festlige begivenheder, og højdepunktet var vores store udflugt til Grønhøj og Kongenshus Mindepark – en uforglemmelig dag for alle.

Kulturelle Udflugter: Vi har også haft fornøjelsen af at besøge Mariehaven, og vi ønsker at takke Helge for hans generøsitet med gratis adgang til vores beboere og for hans fantastiske musikalske bidrag til vores høstfest.

Traditioner og Fællesskab: Traditioner er en vigtig del af vores samfund, og en af de mest elskede er vores årlige julefrokost i jagthytten. Vi er dybt taknemmelige for jagtforeningens støtte, der stiller huset til rådighed og sponsorerer drikkevarer til denne hyggelige dag.

Tak til Bestyrelsen: Ingen af dette ville være muligt uden det store arbejde, der udføres af vores dedikerede bestyrelse. Vi vil gerne sende en stor tak til jer alle for jeres utrættelige indsats.

Som I kan se, sker der utallige spændende ting på Ansager Plejehjem. Det er et sted fyldt med aktiviteter, skønne oplevelser og hjertevarmt fællesskab. Alle er altid velkomne til at deltage.

Velkommen til 2024: Året 2024 starter med Vennekredsens Bankospil onsdag den 3. januar kl. 19.00

De bedste hilsner fra
Vennekredsen.

vist 720 gange