onsdag 25 sep 2019 - Ansager
Håndbold: DHG Odense-SIF/Ansager 25–27
Modelfoto fra forrige sæson
Modelfoto fra forrige sæson Foto: Karsten Madsen
Den første turneringskamp er altid noget specielt også for SIF/Ansagers damer i 2. division

Der er lidt ekstra sommerfugle i maven i den sæsonens første turneringskamp, og man skal finde sig til rette på banen I begge ender. Hvordan ser styrkeforholdet ud mellem holdene, er vi hvor vi skal være.

Vi havde ikke ret meget om dagens modstander DHG, mest fordi de kun få dage før start blev sat i vores pulje i stedet for Odder. I starten bar deres spil tydeligt præg af, at de til daglig træner med deres førstehold, som spiller i 1. division.

De havde tyngde og spillede med mange i overgang. Specielt omkring stregspillet volte det os lidt problemer, at de her havde stor bevægelse med, og det gjort da også, at vi kom bagud med et par stykker fra start.

Efterhånden, som pigerne fik læst deres dobbelte rundgange, kom der bedre styr på forsvaret, samtidigt med at angrebsspillet begyndte at flyde bedre og bedre. Så fra at være bagud med 2, var det pludselig os, som førte med 3, hvor der kun manglede 4 min. til halvleg.

Desværre blev vi herefter ramt af en udvisning, som viste sig meget dyr. Således gik vi til halvleg 14-14

Efter pausen

Vi talte i halvlegen, om at vi skulle være skarpere på undertalsspil og her ikke give så meget væk ved at arbejde med langt længere angreb, end det der var tilfældet i første halvleg, og bortset fra de første 3 min. sad vi mere eller mindre på den resterende del af kampen.

Torben og Peter justerede fint i forsvarsspillet og da vi samtidig fandt angrebsåbninger, de aldrig fandt modtræk på, var vi hele 6 gange foran med 4 og med pæne chancer for mere. Således var sejren ikke i fare og de fik kun kosmetisk reduceret.

Det skal nævnes, at en del af grunden til succes skyldtes en velspillende Louise i målet med flere 100% redninger, men også øvrige spillere ramte længere perioder med flot spil. På en dag, hvor en del af bagkæden manglede, flot!