tirsdag 5 feb 2019 - Ansager
Odder - SIF/Ansager 27-22
Håndbold: 2. division damer den 27. januar 2019

Odder kampen havde vi forsøgt at få flytte gennem længere tid, grundet stort frafald. Som det er kutyme i alt sport, hersker sportsmanship, men ikke i Odder. De var på ingen måde interesseret i at hjælpe, så kampen skulle afvikles.

Vi drog afsted med kun 4 bagspillere til rådighed. Vi ville på ingen måde lægge os ned på forhånd og som kampen skred frem så det heller ikke sådan ud.

Efter 12 minutter bagud med 6 mål

Vores start var alt andet det vi ønskede, efter 12 minutter var vi bagud med 9-3 og 10-4, dog stadig med fornemmelse af at være med i kampen. At vi var så meget bagud, skyldtes 2 ting. Dels bekom Odders dobbelt overgang ikke vores 3-2-1 forsvar ret godt og dels, var det stolpe ud og brændte chancer på en velspillende modstander målmand. Men efter justeringer i forsvaret og mere koncentrerede afslutninger var Odders forspring indhentet allerede 5 minutter inden halvleg.

2. halvleg bevarede vi forspringet de første 20 minutter, men som tiden skred kunne man begynde at mærke forskellen i bredden på de 2 trup. Med dobbelt så mange i bagkæden hos Odder, kunne de geare op da vi måtte gear ned. Efterhånden som trætheden meldte sig kom fejlene også mere og mere, i form af for meget individuelt spil.

Et ærgerligt nederlag på udebane, som vi ikke havde behøvet. Så længe kræfterne var der spillede pigerne med stor overbevisning, når så Tina, i hendes comeback, samtidig stor på højt niveau.