mandag 12 nov 2018 - Ansager
Håndbold: 2 division damer
Stjernen klagede over hårdt spil, men som billedet viser blev også ulovlige midler taget i brug. Ryk i tøjet takseres normal til 2 min. Foto: Karsten Madsen
SIF/Ansager - IF Stjernen, Odense 16-17

Stjernen kom som absolut tophold, uden pointtab i årets turnering, så I vores situation var det ikke pointene der var mest fokus på.

Vi har været i en periode hvor vi mental har skullet finde os selv og samtidige få holdet spillet sammen, da flere nye er kommet ind på hold. Når man så dertil lægge 3-4 skader som også har krævet omstilling, har pigerne haft nok at forholde sig til.

Jeg skriver ikke dette som en undskyldning for de manglende point, blot at nogle gange er tingene ikke bare sort og hvidt.

I denne fase har vi arbejdet med et nyt forsvar, som blev implementeret i kampen mod Stjernen og som cifrene antyder bar det næsten hele vejen hjem.

Pigerne var skarpere i kontraen og der blev kæmpet forbilledet ligt i forsvaret, hvor mange spilstop tog farten ud af Stjernens spil. Efter i første halvleg at have været bagud med 4, begyndte opstigningen og i det 17. minut i 2. halvleg har holdet første gang kontakt. Med 4 minutter tilbage score Mette Knudsen til vores første føring i kampen.

Mette Knudsen i et gennembrudsforsøg

Desværre skete der det som ofte sker når top og bund mødes - topholdet har marginalerne på deres side og får scoret sejrsmålet blot 40 sekunder før slutfløjt og vi bliver en smule bange for egne evner, en skam for evnerne ER der.

Hvad kan man så bruge sådan et nederlag til?

Selv om vi taber har pigerne stor andel i kampen og som resultatet antyder kunne Ansager ligeså godt have stået med sejren. Kampen og måden den blev spillet på giver pigerne tro på egne evner.

Pigerne fik stor anerkendelse fra både tilskuer, dommer og kampens modstander. Stjernen træners eneste kommentar efter kampen, var at han følte sig heldig.