Håndbold: SIF/Ansager - SGI Håndbold: 23-14
Kampen i Ansager den 17. marts kommenteret af SGI Esbjerg

Jyllandsserien Damer, Pulje 5, Skovlund/Ansagerhallen, 17. marts 2013 kl. 15.50

En kamp hvor damernes nerver ikke holdt til presset, og måske var fraværet af Sidsel Gadeberg for stort, hvem ved ?

En kamp med alt for stor betydning, da damerne havde en chance for at komme alene i spidsen af rækken, men SIF Ansager ville noget andet.

SGI startede nervøst og var bagude med 3-0 efter 5 minutter. En god periode fra SGIs damerne, fra det 5. til det 15. minut gav håb, her kom damerne foran med 7-4, spillet i både forsvar og angreb fungerede, men Ansager svarede godt igen, vinder de sidste 15 minutter med 5-3, det gav et halvlegs resultat på 10-9 til damerne, et godkendt udgangsresultat.

Men, men…….2 halvleg blev en ren og skær SIF Ansager opvisning, med deres målmand i centrum. Med den ene redning efter den anden pillede hun damerne fra hinanden og humør svandt ind. Ingen troede til sidst på sig selv. Der skulle gå hele 14. minutter før damerne kom på måltavlen og da havde Ansager scoret 5.

Så selv om forsvaret egentlig stod ok, langt hen i kampen, begyndte det også at vakle, Ansager kom til tider marcherende igennem, her udover fik de også fat i alle reposerne, så SGIs målmænd havde ingen chancer til sidst. Med ren opvisning kunne SIF Ansager afslutte kampen og vinde 23-14. Når man kun kan score 4 mål i 2. halvleg, så vinder man ingen håndbold kampe.