tirsdag 26 mar 2013 - Ansager
Handbold: Søndagens kamp i Jyllandsserien
Lokalopgør kan godt være svære kampe, men pigerne var opsatte på, at sidste kamp skulle vindes.

Håndbold Jyllandsserie damer 24.03.13 - Team Helle-SIF/Ansager 19-26

Sidste kamp i turnering var mod Team Helle på udebane. Vi havde en revanche til gode, idet vi tabte kampen på hjemmebane mod holdet. Lokalopgør kan godt være svære kampe, men pigerne var opsatte på, at sidste kamp skulle vindes.

Vi kom da også rigtig godt fra start, og halvvejs inde i første halvvej var vi således foran med 4-12. Pigerne fandt mange gode åbninger i angrebet, både med langskud, gennembrud og indspil til stregen. I forsvaret fik vi lukket ned for nogle af de farligste spillere fra Team Helle, så de ikke fik så mange scoringer som de sædvanligvis gør.

Pausestillingen 6-15 var et godt udgangspunkt, og med fortsat godt spil i både forsvar og ikke mindst angreb kunne vi fastholde et godt forspring. Alle vore spillere bød ind med godt spil, og alle kom på scoringslisten. Der blev dog en 8 min. scoringspause i slutningen af kampen, hvor Team Helle halede ind på os. Vi havde svært ved at komme igennem deres offensive forsvar. I de sidste minutter fik vi så igen sat 3 mål ind til slutstillingen 19-26. Topscorere blev Camilla Holst med 7 mål og Katrine Chopart med 6.

Med kun 2 mistede point efter jul, blev det til en slutplacering som nr. 3 i puljen, kun 1 point fra 2. pladsen. Forude venter så det sidste store mål for sæsonen - nemlig en god afslutning i Jydsk Cup, hvor vi er nået til semifinalen.

Semifinaler og finale spilles i Hammel Idrætscenter ved Århus lørdag den 6. april. Vi har i vores semifinale trukket Bramdrupdam JS. På papiret nok den stærkeste af de resterende hold. Vi spiller kl. 12.30 og håber naturligvis at vi kan spille os i finalen, som afvikles kl. 15.00. Uansat hvordan resultatet bliver, er det flot at pigerne har kæmpet sig så langt frem. Jeg håber rigtig mange vil tage turen til Hammel for at se kampen og støtte pigerne.