torsdag 17 maj 2018 - Ansager
”Hygge, helse & mystik” på Møllen i Ansager
Kom og oplev en skøn blanding af ”nogen eller noget”, som kan hjælpe dig videre eller forbedre din tilværelse på den ene eller anden måde

Som et "sideskud" til Byfesten kommer der også en hyggelig lille messe, som afholdes på Møllen. Det sker søndag den 3. juni kl. 10-17, men vi smider ikke folk ud, før de er færdige. Du kan også tilmelde dig en sund fyraftens-snak fra kl. 17, som forhåbentlig giver stof til eftertanke omkring sammenhæng mellem din kost og din livskvalitet, herunder overvægt, sygdom m.v.

Idéen til messen kom spontant og ret sent, og der er mange, som var forhindret i at stille op, men som gerne vil deltage næste gang - så planen er helt klart en gentagelse senere på året.

Tanken er, at der skal være så meget variation som muligt, så der er lidt for enhver. Og så skal messen ikke "bare være underholdning", men den skal også meget gerne inspirere til at finde muligheder for at få et bedre liv - og det gælder både for krop & sjæl.

Som det kan ses på opslaget, så er der oprettet en gruppe på Facebook, og her vil der snart komme en oversigt over deltagerne med henvisning til deres hjemmesider m.v.

Der er muligvis stadig lidt plads, og du er velkommen til at ringe på 61 69 13 18 for at høre nærmere eller blive skrevet op til næste gang.

Forventningsfuld hilsen, Yrsa

Se plakat: Hygge, helse & mystik på Møllen

vist 1722 gange