onsdag 20 mar 2013 - Ansager
Håndbold: Søndagens kamp i Jyllandsserien
Aldrig tidligere i klubbens historie er et hold kommet så langt frem i Jydsk Cup som til 1/4 finalen.

Håndbold Jyllandsserie damer 17.03.13 - SIF/Ansager-SGI 23-14

Efter nogle velspillede kampe var der lagt op til top brag for pigernes vedkommende.

Inden kampen kunne 5 hold i teorien stadig nå at slutte som nr. 1 i puljen. Det er dog ikke sandsynligt. Det var et SGI hold som skulle forsvare deres delte 1. plads, og der var en vis nervøsitet at spore ved modstanderne. Vi kunne derimod spille anderledes frit, idet vi bare gerne vil slutte turneringen godt af, men ingen forventede noget på forhånd.

Vi kom godt fra start og kom foran med 3 mål. Så kom SGI i gang, og de halede ind og kom også foran - endda på et tidspunkt med 3 mål. Vi stod godt i forsvaret, men havde svært ved at komme til afslutninger mod et stærkt spillende SGI hold, og de kunne derfor fastholde et forspring til pausen på 9-10.

I anden halvvej viste det sig dog, at SGI åbenbart havde brugt en del kræfter i den første del af kampen. Vi kunne lægge større pres, og SGI kunne ikke blive ved at fastholde deres stærke forsvar, og vi kunne således komme til en række gode afslutningsmuligheder, og de gode frispilninger udmøntede sig i mål. Efter 12 minutter var vi foran med hele 4 mål, og det forspring formåede SGI aldrig at hente. De gik ned i tempo, og vores velspillende forsvar kunne derfor holde dem fra scoringer i de fleste af deres angreb. Samtidig kunne vi sikkert udbygge med flotte scoringer i den anden ende, og det endte således med en sejr på hele 23-14 over topholdet. Som sædvanlig en flot hold-indsats, men i målet stod Tina en rigtig flot kamp, og ikke mindst i de sidste minutter trak hun både en redning på straffe op af hatten, sammen med mange andre flotte redninger. Katrine Chopart har de sidste kampe vist en opadgående formkurve efter hendes knæoperation, og i søndagens kamp blev hun topscorer med hele 7 mål.

Vi ser nu frem mod vores næste store kamp som er ¼ finalen i Jysk Cup på torsdag i Vorgod Barde Hallen. Når man kommer til kvartfinalen må man gå ud fra at der ikke længere er dårlige hold med. Vorgod spiller i serie 1. men har slået flere Jyllandsseriehold ud på vejen til denne kamp. Vi skal derfor vise den samme kampgejst som blev lagt for dagen i søndagens kamp, hvis vi skal vinde.

Der er aldrig tidligere i klubbens historie kommet et hold så langt frem i Jysk Cup, så det er naturligvis flot det holdet har nået, men nu vil vi kæmpe for at gå hele vejen. Jeg håber derfor på god opbakning til kampen i Vorgod på torsdag. Samkørsel kan aftales - se info på sa-hallen.dk