mandag 19 mar 2018 - Ansager
Håndbold: AIF/Ansager - IF Stjernen
Søndagens kamp hjemme blev igen et tæt opgør, men desværre med et nederlag til os på 22-26.

Vi skal se tilbage til midten af første halvleg, hvor vi havde momentum, men desværre laver vi i den periode mange tekniske fejl, som giver modstanderen muligheder. Så i stedet for at føre med 4-5 er vi ved halvleg bagud med to mål. Når vi samtidigt ikke kommer klar ud fra pause og her kommer yderligere bagud med 5 mål, skulle der kæmpes ekstra i de sidste kvarter. Vi kommer også igen med godt spil af specielt Camilla Holst, der bidrager med hele 11 mål.

Det kommer hurtigt til at lyde negativt, men på mange måder spillede pigerne en flot kamp, men alle med bare en smule forstand på håndbold, kan se vi er presset på resurser grundet alle de langtidsskadede spillere. Vi har 5 spillere ude hele sæsonen. Samtidigt er vi pressede til at skulle levere, fordi der SKAL point på kontoen.

Det bliver mere en svært nu, med to kampe tilbage og odds på 3 ud af 4 point, der skal i hus. Det kræver samtidigt, at SGI ikke får point i deres sidste kampe.

Vi har en svær hjemmekamp den 25. marts klokken 13.30 mod Odder. Odder ligger på 5. pladsen med chance for at slutte som 3er. De har måske 2. divisions bedste venstreback, som vi havde meget svært ved at holde fra fadet sidst vi mødte dem. Her skal vi steppe op.

Håber folk vil støtte op om pigerne i deres sidste optræden på hjemmebane i år.