søndag 17 mar 2013 - Ansager
Håndbold: Resultater fra weekendens seniorkampe
Damer Jyllandsserie vandt mod SGI Esbjerg i en kamp spillet i et højt intensitivt tempo.

På udebane tabte Damer serie 2 Sif/Ansager mod Bryndum med 22-21 i en udmærket håndboldkamp, hvor Sif/Ansager var det bedste hold. 5 - 6 yderst tvivlsomme dommerkendelser alene i det sidste kvarter til fordel for hjemmeholdet blev afgørende.

Herrer serie 2 vandt på udebane med 1 mod IF92 Esbjerg.

Herrer serie 1 tabte på udebane mod Bramming med 2 21-19.

Resultaterne skulle betyde, at alle 3 hold spiller i de samme rækker til næste sæson.

Damer Jyllandsserie vandt på hjemmebane med 23-14 mod SGI Esbjerg. Kampen blev spillet i et højt intensitivt tempo. Stillingen ved halvleg var 9 - 10 og hjemmeholdet havde en del unødige boldtab i første halvleg. Hele kampen igennem blev der givet og taget.

Sif/Ansager vandt kampen på en indædt disciplinær forsvarsindsats og en fremragende målmand i Tina Vedstesen, der vel stod den bedste kamp i denne sæson. Holdet rykkede op på 3. pladsen foran Team Helle, som er modstanderen på udebane den 24. marts kl. 14.00 I Helle-Hallen.

Næste opgave for holdet er 1/4 finale i Jysk Cup mod Vorgod KFUM den 21. marts kl.19.50. Såfremt der er interesse for fælleskørsel bedes I venligst kontakte Birthe 75 296083 eller njn@lite.dk