søndag 11 mar 2018 - Ansager
Håndbold: To sikre point i Tistrup
Søndag eftermiddag var der lokalopgør i Tistrup mellem hjemmeholdet Tistrup-Hodde CØ-05 Ølgod og SIF Ansager

Det blev på intet tidspunkt hverken spændende eller nogen flot spillet kamp at se på. Det tog rigtig lang tid for begge hold at komme i gang rent angrebsmæssig, hvilket stillingen 3-0 til SIF Ansager efter 15 minutter var et godt billede på.

Det er 14 dage siden vi sidst har spillet, og det blev desværre tydeligt at se rent angrebsmæssig i det meste af 1. halvleg, hvor vi hverken fandt den rigtige timing, tænding eller hinanden for den sags skyld. Det blev dog bedre i slutningen af 1. første halvleg, og samtidig med fik vi kompenseret tilstrækkeligt i forsvaret med godt fight til en halvlegsføring på 9-5 til SIF Ansager.

2. halvleg blev spillemæssigt en bedre kamp, hvor vi fik sat angrebsspillet væsentligt bedre op, og stille og rolig kunne vi køre sejren hjem på 23-14. Set over 60 minutter laver vi alt for mange fejl i boldbesiddelse, så det er noget at arbejde med inden næste hjemmekamp søndag d. 18. marts.