mandag 5 mar 2018 - Ansager
Flot kæmpet mod et "1. divisionshold"

Kræfterne slap dog op til sidst mod topholdet DHG Odense i 2. division damer

Starten forløb noget anderledes end DHG havde tænkt sig. SIF/Ansager pigerne stod massivt imod DHG’s tyngde og pres fra starten af matchen, og da pigerne samtidig brugte deres hurtighed til UG, stod der pludselig 4-1 efter 5 minutter.

Der skulle gå 20 minutter inden topholdet fik kontakt igen og kunne herefter gå til pause, foran med 3 mål.

2. halvleg blev en meget stresset affærer, hvor dommernes linje var utrolig svært for begge hold at finde hoved og hale i. DHG er ikke tophold for ingenting og dommerne er ingen undskyldning for det store nederlag, det bliver til efter 2. halvleg. Men det er dog med til, at pigerne taber modet og så er DHG’s kontramaskine ubarmhjertigt. Slutresultat 18-32.

Med i bagagen til de sidste 4 vigtige kampe, var 25 minutters flot og velspillet håndbold i 1. halvleg, hvor kræfterne stadig var i behold.

Vi ønsker DHG tillykke med 1. division, det er fuldt fortjent.