fredag 2 mar 2018 - Ansager
Håndbold: Med Sejren over SGI er divisionen åbnet op igen.
En helt igennem koncentreret indsats af hele holdet torsdag aften i Guldager hallen, gjorte udslaget så SIF/Ansager kunne trækker sig ud af opgøret som vinder (18-21)

SGI havde ellers lagt i kakkelovnen, med tilgang af flere af deres u/18 1. divisionsspillere samt et par af deres savnede spillere var med igen.

Kampen startede nervøst, kvad den store betydning for begge mandskaber, men med et velspillende forsvar og godt lukket af i buret af Marie Held kunne pigerne gå til halvleg med en føring på 3 mål (6-9).

Holdet startede 2. halvleg koncentreret og udbyggende derfor relativt hurtigt en føring på 5-6 mål. En periode hvor bagkæden bestående af Kelsi, Sarah og Camilla spillede stort og kom med mange indspil til altid hårdt arbejdende Rikke Dahl på stregen.

Med en føring på 5-6 mål i de sidste 10-12 minutter, var det kun at skulle forsvare forspringet og det gjorte de til UG.