mandag 26 feb 2018 - Ansager
Håndbold: Ejstrup/Hærvejen svær kamp i egen hule
SIF/Ansager gav puljens nummer 2 mere modstand end de havde forventet
SIF/Ansager gav puljens nummer 2 mere modstand end de havde forventet Foto: Karsten Madsen
Det blev som ventet en svær kamp mod puljens nr. 2, men som Ejstrups træner udtrykte efter kampen, fik de noget mere modstand end de havde forventet

Vi manglede parathed i de første 20 minutter og det koster os reel muligheden for at være med dem helt til slut. Efter 8-16 ved pausen kommer vi bedre med i anden halvleg og vinder den faktisk med 2 mål.

Vi taler om i pausen, at der skal større hårdhed til, hvis vi skal kunne matche dem. Vi veksler mere i spillet og prøver at skifte spiltype på stregen. Det bærer frugt, Hanne Kristensen kommer ind med et godt drive. Hun scorer i perioden 3 mål, ved at ligge og rykke under deres store backs.

Jeg synes Hanne sammen med Lilian Hinsch i hver sin ende giver holdet et stort løft i dag. I angrebet fandt Mathilde Strebøl en af de bedre dage frem og hun blev da også topscore med 7 mål.

Slutresultat 21 - 27