tirsdag 30 jan 2018 - Ansager
Mindeord om Anna Kathrine Hansen
Anna Kathrine Hansen, tidligere Østre Allé 18, Ansager, sov stille ind i torsdags.

De sidste år boede Anna Kathrine og Arne på Klokkebjerg plejehjem, Skjern. Der fik de den hjælp, de havde brug for. De var jo også til stor glæde for beboere og personale der.

I februar 2017 fejrede ægteparret 70 års bryllupsdag. De strålede begge som solen af lykke og glæde. Denne store dag, havde de set frem til længe. Dagen blev fejret med morgensang og kaffe på Klokkebjerg, og derefter var der fest på Skovlund kro. Dette fortæller meget om deres livsvilje og taknemmelighed over, at de fik lov at fejre jernbryllup.

Det afholdte par fik ofte besøg på plejehjemmet af børn, gamle naboer og venner. Disse besøg var til gensidig glæde. Der blev snakket og spillet ludo. Kaffe og kage blev der altid budt på.

Hver formiddag var Anna Kathrine & Arne nede at væve, lave flotte kort og smukke tasker og meget andet. Selvfølgelig blev deres gæster budt med ned at se og købe af de flotte varer, når de kom på besøg.

Anna Kathrine blev 90 år. Anna gik aldrig af vejen for opgaver, der blev betroet hende. Der spredte hun glæde til alle mennesker, hun mødte. I hendes arbejdsdragt gik hun Konge bud. Altid med hjælp og opmuntring til enhver. Udenfor hjemmet har Anna været afholdt hjemmehjælper, og i 15 år var de begge ansat som graverpar på Ansager kirkegård. Dette arbejde elskede de begge.

Anna Kathrine var en rigtig god fortæller, og der findes ikke tal på hendes mange muntre og indholdsrige taler. Altid velforberedt og et godt svar på tiltale. Livsglæden havde hun også, fordi opgaven for hende også var, at fortælle om troen på Jesus Kristus. I den tro levede og døde hun. Indre Mission, Ydre Mission, FDF og Ansager kirke var deres pejlemærker for livet. Hele Anna`s virke udsprang af troen på Gud, og være et vidnesbyrd om Jesus. Anna Kathrine var medmenneske og kunne alverdens ting, med sine flittige hænder.

Vi er mange, der er taknemmelige for, at være iblandt hendes mange gode venner. Anna har hele sit liv været et godt eksempel for andre.

Mange er taknemmelige for hendes meget store godhed imod enhver. Æret være Anna Kathrine Hansen`s minde.

Anna efterlader sin mand Arne og deres 6 børn med ægtefæller, børnebørn og oldebørn. Varme og kærlige tanker til Arne og børnene.

Begravelsen finder sted fra Ansager kirke, fredag den 2. februar kl. 13.

Kærlig hilsen fra Ruth & Bent.

vist 1630 gange