torsdag 21 dec 2017 - Varde
Har I oplevet, at det hele er gået op i en spids?
Flere har nok set udsendelsen De Respektløse Danskere på
TV2, hvor der sættes fokus på udviklingen af en skarp tone i
'det danske samfund. En tendens som også kan mærkes i
foreningslivet, og som kan føre til konflikter.
Flere har nok set udsendelsen De Respektløse Danskere på TV2, hvor der sættes fokus på udviklingen af en skarp tone i 'det danske samfund. En tendens som også kan mærkes i foreningslivet, og som kan føre til konflikter. Foto: PR
Fællesråd Varde Kommune inviterer hermed til en aften med fokus på krise- og konflikthåndtering mellem voksne

Invitationen gælder voksne, der arbejder med bl.a. unge mennesker i det frivillige foreningsliv i Varde Kommune. Vi har erfaret, at der ikke er et netværk at trække på i Varde Kommune, hvis vi som frivillig i en forening møder trusler og konflikter mellem f.eks. forældre og ledere/instruktører.

Vi har allieret os med Cand. Psych. Aut. Lene Bammeskov og ambulanceredder Jakob Tiedemann, der begge har stor erfaring indenfor emnet og de kommer med et foredrag og en workshop, som vil tage udgangspunkt i jeres konkrete oplevelser.

Det vil sige, at vi gerne vil have jeres oplevelser tilsendt, således at de har nogle uger til at forberede sig i og så arbejde ud fra disse.

Vi mødes torsdag den 8. februar 2018 kl. 17.00-20.00 på Rådhuset, Bytoften 2, 6800 Varde.

Vi imødeser jeres tilmelding senest mandag den 15. januar 2018 til kontakt@vardefaellesraad.dk, og skulle I have nogle konkrete oplevelser fra jeres foreningsliv, vil vi gerne have dette tilsendt senest samme dag.

Fællesråd Varde serverer en sandwich og en øl eller vand i løbet af aftenen.

Der vil være en max. deltagelse på 50 personer.

Håber vi ses.

Fællesrådet

Se invitation: Konflikthåndtering i foreningslivet

vist 491 gange