tirsdag 19 dec 2017 - Bolhede
Efterlysning: Hjælp med at finde stjålen trailer
Vestjysk Svæveflyveklubs trailer fyldt med værktøj er stjålet. Har du set den stå et sted, så kontakt klubben.
Vestjysk Svæveflyveklubs trailer fyldt med værktøj er stjålet. Har du set den stå et sted, så kontakt klubben. Foto: privat
Svæveflyverne i Bolhede har haft indbrud og fået stjålet en trailer fyldt med kostbart byggeværktøj

Sommeren og flyvevejret er for længst forbi. Det betyder dog ikke at piloterne i Vestjysk Svæveflyveklub er gået i vinterhi – tværtimod. I og omkring Bolhede summer det af aktivitet. Flyene blevet efterset og klargjort og venter nu blot på det endelige syn til foråret. Andre er gået i gang med renovering af klubhuset og andre igen, har påbegyndt opførelsen af et helt nyt garageanlæg.

I sidste uge fik klubben uventet besøg. Formodentlig i perioden fra søndag aften til tirsdag morgen brød indbrudstyve en af hangarerne op og stjal en trailer fyldt med kostbart byggeværktøj.

- Nu var vi ellers lige så glade. Med økonomisk støtte fra Syd Energis Vækstpulje fik vi endelig mulighed for at påbegynde renoveringen af vores klubhus samt påbegynde opførelsen af et garageanlæg. Vi har lige indkøbt mere værktøj og det mangler vi rigtig meget. Noget af det stjålne dækkes af forsikringen, men vi vil under alle omstændigheder lide et stort tab, som der kun er medlemmerne til at betale, siger klubbens formand Mads Leth.

- Det vil være naivt at tro, at vi får alle tingene tilbage, men vi håber dog i det mindste at traileren dukker op igen. Så hvis nogen ser den stå efterladt et sted, kan jeg kontaktes på 2257 9458 eller klubbens næstformand Søren Kronborg på 2497 0160” slutter Mads Leth.

Karsten Madsen

vist 2487 gange