onsdag 30 aug 2017 - Ansager
Temaaften: Mal dit eget maleri
Vi er klar til en ny sæson i Det Kreative Hus, og vi starter ud med temaaftner, hvor vi laver vores egne malerier

Lotte Andersen har lovet at hjælpe os godt i gang. Lotte Andersen bor i Horne, hun er 53 år og uddannet teknisk assistent med speciale inden for design. I 1997 udgav hun en hobbybog ”Små ting i cernit”. Lotte er autodidakt kunstmaler, og som hun selv udtrykker det ”Jeg maler, fordi jeg simpelthen ikke kan lade være”. Hun har altid fundet glæde ved at male, tegne og modellere.

Inspiration til maleriet finder hun forskellige steder blandt andet i naturen og gennem andre kunstnere. Alle hendes billeder er malet på spartelmasse og med akrylmaling. Hun maler i farverige farvesammensætninger, som skaber balance og harmoni for sjælen.

Sådan kommer du igang

Til kurset skal du selv medbringe det/de lærreder, du ønsker at male på.

Inden vi rigtig kan gå i gang med at male, skal vi have spartlet vores lærreder, hvilke vi gør den 18. september kl. 19.00 – 21.30. Vi mødes Torvet 1, Ansager.

Pris for denne aften 20 kr. + forbrug af spartelmasse, som koster kr. 15,- pr. kg. Forbrug til et lærred på 50 x 50 er ca. ½ kg. Da der denne aften afholdes kreativ aften, er du velkommen til at blive hele aftenen og evt. medbringe andre kreativiteter, som du kan arbejde på, da det nok ikke tager hele aftenen at spartle lærreder.

Når spartelmassen er tør, skal vi male lærrederne sorte. Det gør vi den 25. september kl. 19.00. Vi mødes Torvet 1, Ansager. Denne aften skal der ikke betales deltagergebyr, men den sorte maling afregnes efter forbrug.

Derefter maler vi følgende 3 aftner:

Den 10. oktober, den 24. oktober og den 7. november kl. 18.00 – 21.00. Disse tre aftner afholdes på Ansager skole i billedkunstlokalet.

Pris pr. gang eksklusiv materiale (du medbringer selv alt hvad du skal bruge) kr. 50,-

Pris pr. gang inklusiv maling, lån af pensler m.v. kr. 100,-

Tilmelding senest den 15. september til Inger S. Knudsen på mail ig@knudsen.mail.dk

Det Kreative Hus

vist 555 gange