fredag 2 jun 2017 - Ansager
Maj Touren 2017 er kørt til ende
Indtryk fra Maj Touren 2017
Indtryk fra Maj Touren 2017
Så kom sommeren, og dermed også vores afslutning på Maj Touren 2017

Sikken en afslutning vi fik, 55 glade cyklister tog cykelture på 14 og 17 km, imens udvalget lavede kaffe og gjorde kager, småkager, øl, sodavand og vand klar.

Aftenen kunne ikke være mere perfekt. Først fik vi udloddet de resterende sponsorgaver, og efter udtrækningen kunne vi overrække i alt 4.418,00 kr, og ikke ”kun” 3.290, som der blev sagt, til FDF’erne. Der var nogle sedler, der ikke var talt med i totalbeløbet. Selv om vi ikke har været lige så mange cyklister i år som sidste år, så vidner det store beløb om, at der været en rigtig god opbakning, hvilket både vi og FDF er meget taknemmelig for. Vi er sikre på at pengene nok skal blive brugt til at gøre sommeren lidt sjovere for FDF’erne.

Højdepunktet var selvfølgelig da gavekortene til cyklerne skulle udtrækkes, og til at gøre dette, havde vi de to vindere fra sidste år Frida Klausen og Michelle Nielsen. Gavekortet fra Andelskassen gik til Noah Lauridsen, som har været en flittig deltager på vore cykelture, og gavekortet fra Ansager Byg, Ansager Maler, Ansager VVS, Hjørnekroen og Ansager El, blev vundet af Kirsten Thomsen. Stort tillykke til jer begge to.

En stor tak til alle jer der har sponsoreret de fine præmier, tak til Leif Jørgensen for plakater og startkort, Tistrup Slagtehus for pølser til vores grill-tur og Dagli Brugsen for tilbehøret til pølserne, Min Købmand og Mums Kager i Skovlund skal have tak for kaffe og småkager og skærekager til vores afslutning.

Så er der vist kun tilbage at sige tak for i år, og en rigtig god sommer til jer alle. Vi håber at I vil være med igen i 2018, for vi har tænkt os at komme igen.

Hilsen Maj Tour udvalget

vist 766 gange  
Annonce

Udvalgte nyheder

april