tirsdag 16 maj 2017 - Ansager
Sejr og nederlag til AIF fodbold.
Modelfoto
Modelfoto Foto: Pixabay
Onsdag d. 10 maj og torsdag d. 11 maj spillede henholdsvis serie 5 og serie 4 kamp på Ansager stadion. Dette resulterede i både et nederlag og sejr.

Serie 5

Om onsdagen var det serie 5 der var i kamp, holdet mødte op med 12 stærke spillere mod Aadum, der dog vidste sig at være for stærke. Resultatet blev et nederlag på 5-0, i en kamp hvor Ansager faktisk spillede en okay kamp, men symptomatisk for hele sæsonen blev der ikke lukket godt nok af og samtidig blev der heller ikke scoret i den anden ende. Et ærgerligt nederlag.

Serie 4

Om torsdagen tog serie 4 imod topholdet fra Krogager, der kun havde smidt point mod Ansager i første kamp og mod Tarm, så det var et Krogager hold med selvtillid, der mødte op på Ansager stadion. Det samme kan siges om Ansager der kom med en frisk 4-0 sejr på udebane over Grindsted.

Til kampen var Jakob Vedstesen, Paw Rasmussen og Morten Jørgensen med igen - ud var røget Simon Thomsen og Ronni Olsen.

I oplægget blev der lagt vægt på krogagers mange lange bolde som forsvaret skulle være klar på og samtidig skulle vi møde dem tidligt for ikke at give dem tid til at slå disse bolde.

Ansager lægger godt ud

Kampen startede godt for Ansager, efter 9 minutter spiller en krogager mand Paw fri til en friløber, han bliver fældet at målmanden - straffe til Ansager og gult kort til krogagers målmand, til stor frustration for krogagers træner. Straffesparket blev taget af Henrik Haahr der sikkert scorede, 1-0 til Ansager.

En mand i overtal pressede vi på og efter 16 minutter prøvede Morten Jørgensen, der var rykket frem på midtbanen, lykken fra distancen, 2-0 til Ansager. Efter 34 minutter fik Krogager deres 2. gule kort, dog ikke noget Ansager kunne udnytte - tværtimod fik Krogager reduceret til 2-1 lige inden pause, på et mål hvor Mads Strebøl efter kampen indrømmede han måske scorede selvmål.

I pausen var der en positiv stemning grundet det gode spil og fighten i første halvleg.

I Anden halvleg kom der ikke flere mål, den var dog hårdt spillet, hvilken resulterede i gult kort til Mads Strebøl og Chris Jakobsen (dog for brok), krogager fik også 2 gule kort i anden halvleg. Med massere af chancer, men ikke flere mål, sluttede kampen 2-1 til Ansager.

Hygge efter kampen

Efter kampen blev der som altid nydt en velfortjent kold kasse øl i omklædningsrummet. Krogager-holdet blev også hængende på stadion i lang tid for at hygge i det gode vejr.

Næste kamp for serie 4 er mandag d. 22 maj i Ølgod klokken 19.00. Næste kamp for serie 5 er fredag d. 19 maj på Ansager stadion klokken 18.30, ligeledes mod Ølgod.