onsdag 5 apr 2017 - Ansager
Stien til Hansens bro
Du er stadig meget velkommen på stien til Hansens bro trods bom og skilte, men ...

Da der den seneste tid har været problemer med hærværk på fiskernes p-plads samt ræs på vejen dertil, har vi i samarbejde med fiskerne desværre måtte beslutte at nedlægge denne plads. Vi syntes det er fantastisk at så mange benytter stisystemet i området herude og det håber vi fortsat vil være muligt.

Vi ser os dog desværre nødsaget til at opsætte en bom ved indgangen fra Kanalvej ned til stien til Hansens bro for at undgå den uønskede motortrafik.

MEN dette betyder på ingen måde, at gående ikke længere er velkomne – tværtimod - vi håber at I stadigvæk vil benytte stien.Kommunen har for nylig sat forbudsskilte op, da de har modtaget klager fra nogle i området som har følt sig unødig generet af cyklister og løse hunde.

Herfra vil vi opfordre til bevidsthed om at stierne ligger på private lodsejers grunde. Vi håber på, at det fremover vil forblive muligt at dele vores dejlige natur, men vi må alle bidrage til at passe på stierne og området omkring, samt overholde de regler der er fastsat fra kommunen.

Vi skriver dette i håb om at bommen vil blive mødt positivt og som et forsøg på at bevare stien til Hansens bro.

Med venlig hilsen
Mikkel og Maria, Kanalvej 14

vist 1117 gange