lørdag 11 feb 2017 - Ansager
En kunstner kommer til byen
Linda Sejersen Thomsen fra Nordenskov udstiller i Det Kreative Hus i Ansager
Linda Sejersen Thomsen fra Nordenskov udstiller i Det Kreative Hus i Ansager
Linda Sejersen Thomsen udstiller for tiden sine humoristiske KO-billeder i Det Kreative Hus i Ansager

- Jeg er kreativ hver dag og jeg elsker det, siger Linda Sejersen Thomsen fra Nordenskov, der er uddannet grafisk designer.

I hendes 40 m2 store atelier, har hun et frirum, hvor hun slipper fantasien løs og maler. Inspira­tionen henter hun både på rejser og i de nære omgivelser, og udførelsen er ofte med et humoristisk strøg.

- Mine billeder skal fortælle en historie, som skaber glæde og giver stof til eftertanke. Jeg tænker en form og former en tanke, forklarer Linda.

På udstillingen i Det Kreative Hus i Ansager viser hun nogen af sine KO-billeder:

- KO-produktion kom af, at en stor flok kvier for nogle år siden løb ind i min have. De kom helt tæt på og tog vore havemøbler i besiddelse og åd blomsterne. Ligegyldig hvor meget jeg forsøgte at jage dem væk, lod de sig ikke anfægte, og jeg blev vildt meget optaget af deres mimik, uddyber Linda.

Det blev så til denne humoristisk serie, hvor begreber som KO-mmode, KO-driver, KO-misk, KO-loni, KO-llektiv, KO-fanger, KO-mik, KO-galskab, KO-nkurs, KO-kasser, KO-vending, KO-øje, KO-laps, KO-medie, KO-nfus o.s.v får en hel ny betydning. Flere venter i køen :-)

Gå en tur forbi Det Kreative Hus i den gamle købmandsgård, og se udstillingen.

Linda deltager i Kunstrunden den 14.-16. april i forbindelse med påsken. Her kan man besøge hende i sit atelier på Abildhede ved Nordenskov, hvis man vil se mere af hendes produktion.

Karsten Madsen

Se mere på kunstnerens hjemmesiden: www.linda-sejersen.dk

vist 1379 gange