mandag 23 jan 2017 - Ansager
70 km. i timen målt i Ansager
Inden jul blev der målt 70 km. i Ansager. Det var heldigvis ikke en bilist der blev målt med den høje hastighed.

Nej, det var en af SIF / Ansager´s U14 piger der hamrede bolden i målet med den høje hastighed.

Sidste år var U14 pigerne rundt i byen og at sælge Gødning og kalk, for at tjene penge til deres håndboldtur til Ungarn. Holdet blev desværre ramt af mange skader, og det var pludseligt ikke muligt for dem at stille hold. Til stor ærgrelse for pigerne, blev de desværre nødt til at melde afbud til håndboldstævnet.

Nogle af de tjente penge blev i stedet brugt til deltagelse ved stævnet ”Vesterhavscup”.

De resterende penge fra gødningssalget blev i efteråret brugt til en fartmåler, som kan måle hvor hårdt spillerne skyder med bolden.

U14 pigerne har allerede haft stor fornøjelse af fartmåleren ved deres håndboldtræning. Vi har haft mange konkurrencer, med både straf og belønning. Spillerne kan også se, hvor stor betydning det har, når de kommer i løb og skyder mod mål, i forhold til hvis de står stille skyder.

En STOR tak til alle som valgte at støtte pigerne ved at købe deres gødning og kalk hos dem.

I år er der 10 friske tøser der har meldt sig til turen til Ungarn i sommerferien 2017, så der vil endnu engang blive mulighed for at købe gødning og kalk ved dem.

Jeg håber, I vil tage godt imod dem, når de indenfor de næste par måneder ringer på jeres dør. Nærmere info følger her på siden.

Ulla Dahlmann

vist 1495 gange