onsdag 24 aug 2016 - Ansager
Kræmmermarked i nye omgivelser
Hele og Elisa på Hans Larsens plads, hvor Mariefestivalens kræmmermarked holdes i år
Hele og Elisa på Hans Larsens plads, hvor Mariefestivalens kræmmermarked holdes i år
Som I måske har hørt, flytter Mariefestivalens kræmmermarked lørdag den 3. september fra Torvet ned til Hans Larsens plads, ved cykel­skulpturen

- Vi synes, pladsen giver en fantastisk fin ramme omkring kræmmermarkedet!, siger overkræmmerne, Helle og Elisa. De to har i foråret arbejdet med planlægningen, kontakt med kræmmerne og diverse tilladelser til afholdelse af markedet. Med pladsens græsunderlag vil der være muligheder for kræmmerne at opstille pavilloner til værn mod vind og vejr.

Da Ansager Infos udsendte medarbejder talte med kræmmerudvalget, var der tilmeldt 14 kræmmere. Det lyder måske ikke af så meget, men tilsammen dækker de altså 70 m boder, og der bliver et meget bredt vareudbud. Pladsen er dog stor nok til, at der vil være plads til flere, så hvis du har nogle gode varer, du gerne vil af med lørdag den 3. september kl. 10-16, kan du kontakte overkræmmer Helle Lund Nielsen på tlf. 27102877, inden mandag den 29. august.

- Vi har også udlovet en lille konkurrence, hvor vi vil trække lod mellem kræmmerne om en lækker kurv fra Smagsgalleriet!, slutter Helle og Elisa.

vist 1449 gange