mandag 18 jul 2016 - Ansager
Kan du huse en berømthed eller to?
VIP overnatning søges til Mariefestival
VIP overnatning søges til Mariefestival
Har du et værelse eller to til nogle spændende bands til Mariefestivalen?

Vi får besøg af flere spændende bands til Mariefestivalen, som vi har lovet at skaffe et mere fast logi end campingpladsen eller gulvet i Hallen. Vi har lovet ikke at melde ud, hvem det er, men det drejer sig om:

- En dansk sanger, sangskriver og musikproducer, som er midt i halvtredserne og som glæder sig rigtigt meget til at komme og spille og i det hele taget være med på Mariefestivalen. Han kommer alene og vil meget gerne have et værelse, hvor han kan trække sig tilbage ind imellem.

- Et canadisk band, som kommer den lange vej med instrumenter og deres manager. De er i alt 5 personer. De vil gerne have et par værelser eller tre – måske et sommerhus eller et anneks. Eller har du en tom loftsetage med værelser, hvor de kan få logi under festivalen?

Byder du verdenspressen indenfor?

To unge journalister (i starten af 20’erne) søger et værelse til overnatning.

Vi har en masse gode historier at fortælle om Mariefestivalen, vi mangler bare lige den journalistiske vinkel, som gør, at vi får historierne ud til de store medier. Derfor er vi meget glade for at kunne byde velkommen til Mads Klitgaard Christensen og Camilla Bruun, som vi fandt på Askov Højskoles journalistlinje, og som vil hænge ud med os op til og under festivalen og skrive en masse gode historier.

Kontakt festivalens koordinator, Martha Voss, på mail: marthaheroldvoss@gmail.com eller mobil 21 28 66 38. Vi vil blive meget glade for lidt hjælp til disse tre grupper VIP’s til Mariefestivalen.

Martha Voss

vist 1245 gange