tirsdag 28 jun 2016 - Gårde
Rolle Rock for 6. gang
Allan Spicker klar til Rolle Rock den 27. august.
Allan Spicker klar til Rolle Rock den 27. august. Foto: Din Lokale Ugeavis
Rockkoncert i Gårde. Arrangørerne melder klar til endnu en Rolle Rock lørdag den 27. august.

Forberedelserne til Rolle Rock er i fuld gang, ja faktisk startede de allerede i forbindelse med afslutningen på sidste års koncerter i Gaarde, da der blev lavet forhåndsaftale med det skotske band Les than Sober.

Der er allerede styr på tingene, fortæller Allan Spicker, der er en af hovedkræfterne bag Rolle Rock-projektet.

-Det er jo sjette gang, vi afholder rock her i Gaarde, så der er ikke så meget, der kan komme bag på vore styregrupper. -I sin tid var vores mål at markedsføre vores skole. Den har vi ligesom ikke mere, men konceptet er stort set det samme.

På landkortet

Vi skal sætte Gaarde på landkortet og vise, at selv om vi bor et lille sted, så er vi ikke gået i stå. Vi vil gerne vise, at selv om det egentlig ikke burde kunne lade sig gøre at lave rockkoncert så lille et sted, så kan vi altså gennemføre det med succes i Gaarde.

-Vores målsætning har altid været, og er stadig, at det skal være festligt, folkeligt, fornøjeligt, og til en pris så alle kan være med, og så er det for alle aldre – gerne tre generationer, slår Allan fast.

-Nogen tror fejlagtigt at Rolle Rock er en slags rollinge rock, men det er helt forkert, pointerer Allan. Ordet rolle er en vestjysk undersættelse af ordet rolig, som er blevet ril ”rolle”.

Festpladsen er den samme inde på STU-Centret, hvor der ikke kræves ret meget afspærring og hvor asfaltbelægningen sikrer fast grund under fødderne til alle.

Et varieret program

Hos os gennemføres alt med jysk sindighed i alle led, så vi kan svare enhver sit, men vi har alligevel et flot program, synes vi.

I år bliver det det Billy Bobbers, der åbner på scenen med en god gang 50´er-musik. Bandet har tidligere spillet i både Mariehaven og på Bakken.

Senere optræder de fra Skanderborg Festival kendte The Powls på den hjemmebyggede scene og To gange Wolf spiller bl.a. musik ønsker via hjemmesiden.

-Vores budget er ikke i millionklassen, men snarere et bevis på, at også ukendte kunstnere kan give publikum en god musikalsk oplevelse.

Er man til Rolle Rock fra start til slut, får du god rock for godt ti kroner i timen, så er der noget at betænke sig på, spørger Allan Spicker.

henning@dinlokaleugeavis.dk

vist 216 gange