onsdag 11 maj 2016 - Ansager
Fodbold: Nederlag og sejr til serie 4
Lørdag d. 7 maj spillede Ansager serie 4 på udebane mod HTS, en kamp der måtte betegnes som en 6 points kamp, for ikke at blive isoleret i bunden

Vejret var godt og stemningen var god, det blev dog hurtig ødelagt af en skade i opvarmningen til Nicolaj Bjerrum.

Drengene gik dog ind til kampen med oprejst pande og var fint med i kampen. En dårlig tilbagelægning i det 35' minut resulterede desværre i at HTS kom foran 1-0. 1 minut senere trykkede de af fra kanten af feltet, 2-0 til HTS. Anden halvleg bølgede frem og tilbage, men efter 76 minutter lukkede HTS kampen til 3-0, og så hjalp det ikke ret meget at Daniel Faber på hovedstød kunne reducere til 3-1, på oplæg af Chris Jacobsen.

Kampensspiller blev Daniel Faber med 7 stemmer.

Efter kampen blev der som sædvanlig nydt en kold kasse øl, sponseret af Hjørnekroen.

Tirsdag fik drenge så lov til at genrejse sig efter den trælse kamp, denne gang var det i DBU pokalturneringen hvor Ansager havde trukket Oksbøl der ligger i toppen af serie 3.

Selvom Ansager få dage inden havde tabt i HTS og der derudover var 8 afbud til kampen, virkede drengene klar og motiveret for at vise at de kunne rejse sig.

Efter ca 20 minutter af første halvleg spiller Morten Jørgensen en dyb bold til Chris Jacobsen, der scorer til 1-0. Den føring holder desværre ikke længe, da en Oksbøl mand min fra Ansagers banehalvdel sparker bolden flot op i målhjørnet.

Det slog ikke Ansager ud og kampen igennem pressede de på. I starten af anden halvleg var det ved at gå galt, hånd på bolden i Ansagers felt og straffe til Oksbøl, straffesparket blev flot reddet af Frank Samsing i målet, stadig 1-1. En stilling der trods mange chancer holdte til slutfløjtet.

Efter 90 minutter blev det besluttet af vi skulle spille forlænget spilletid, 2x15 minutter, også her havde Ansager fint styr på tingene, og det var tydeligt at Oksbøl begyndte at blive lidt fustreret. Det var dog Oksbøl der med et skud på stolpen var tættest på at score. Men ingen mål og kampen skulle i straffespark.

Her skulle der 6 spark fra begge hold til, før en afgørelse, hos ansager sparkede: