lørdag 2 apr 2016 - Ansager
Alle penge til stemmeværks-pladsen i hus
Frans Sørensen, formand for projektgruppen glæder sig over at financieringen af stemmeværksprojektet nu er på plads
Frans Sørensen, formand for projektgruppen glæder sig over at financieringen af stemmeværksprojektet nu er på plads Foto: Karsten Madsen
Restbeløbet på 164.100 kr til stemmeværkspladsen blev onsdag bevilget af økonomiudvalget i Varde Kommune

Ideen med projektet er, at gøre naturområdet omkring Varde Ås udspring til et attraktivt rekreativt besøgssted. Der vil komme borde og bænke, shelters til overnatning, bålhytte, formidlingshus, toilet og anlægsbro til kanoer.

Projektet vil koste i alt 1.120.500 kr. Tidligere tilsagn om støtte fra Friluftsrådet, LAG, SE pulje og Varde Kommune løber op i 956.400 kr. Med de sidste 164.100 kr er projektet fuldt finansieret.

- Pengene kommer lige tilpas. Vi har næsten alle byggetilladelser på plads og er parate til at gå i gang, siger Frank Sørensen fra Ansager Byudvikling.

Hvad sker nu

- Der står stadig meget vand i området, så som det første kommer de fra kommunen og vurderer, hvor meget der skal drænes. De panlagte shelters og bålhytten skulle nødigt soppe i vand.

- Efter planen er hele pladsen etableret og kan taget i brug i sensommeren i år, slutter Frank og glæder sig over, at papirarbejdet er ved vejs ende, og det praktiske arbejde nu kan gå i gang.

Karsten Madsen

Læs mere her: Shelters og baalhytte ved stemmeværket

vist 909 gange