Håndbold: Tæt nederlag mod Tved
Modelfoto af håndbold
Modelfoto af håndbold Foto: Armin Kübelbeck Copyright
Søndagens hjemmekamp i 2. division damer mod Tved den 17. januar.

Det blev desværre til nederlag og endnu en tæt en af slagsen, med slutcifrene 22 – 24 i Tveds favør. Tved blev nøjagtigt den svære modstander som vi havde talt om. Deres vedholdende og langsomme spil blev til dels udslagsgivende.

En første halvleg, hvor vi slet ikke får spillet til at flyde, hverken i angrebet eller for den sags skyld i forsvaret, godt hjulpet af Tveds nye højre back, som vi ikke havde set spille før. Med sine 6 scoringer var hun en del af årsagen. Hendes pres ind i banen og med venstre hånd som skud arm, voldte store problemer kampen igennem. Generelt får vi ikke sat det opspil, som var aftalt før kampen. Vores spil bliver forkrampet og med for mange enkelt mands aktioner.

Ved halvleg får vi aftalt mere håndfast hvordan forsvaret skal sættes op, og den del af spillet får vi også rigtig godt styr på fra anden halvlegs start. Fra at have været bagud med 6 ved pausen hentede pigerne 5 mål på 8 minutter. Det var forsvaret, stærk krydret af en velspillende playmaker, Emilie Jensen, der holdt os inde i kampen. Her må jeg tage på min kappe at hun blev bænket over en for lang periode. Hun var sammen med Ninna de 2 farligste skytte på dagen. Min begrundelse for skiftet lå i at få flere i spil, måske først og fremmest Vassvik. Ninna skulle spares mest muligt af hensyn til en længere varende skade, set ud over resten af turneringen. Samtidig med, har vi for mange brændte chancer fra fløjene og det vil også altid være mit ansvar.

Hvis man ser kampen generelt, har vi chancer nok til at afgøre den, men på dagen MÅSKE med de forkerte beslutninger og valg.

Dagens topscorer:
Emilie Jensen 6
Camilla Holst 4
Ninna Balsgaard 4

Som træner tager jeg selvfølgelig det fulde ansvar og håber hermed publikum giver pigerne en ny chance til vores næste hjemmekamp den 31. Januar.