søndag 10 maj 2015 - Ansager
Fodbold: Go' uge for serie 3
Ansager serie 3 havde i sidste uge en rigtig dårlig uge med 2 nederlag, så der ventede hårdt arbejde for at komme tilbage på sporet.

Første mulighed for det kom tirsdag aften da holdet skulle møde Hviding serie 3 i landspokalen, på Ansager stadion.

Vi kendte allerede inden kampen holdet fra Hviding da vi spillede træningskamp mod dem i vinters, så vi vidste hvad der skulle til for at komme godt igang med kampen, nemlig hårdt arbejde. Kampen var meget lige i starten hvor Hviding spillede mange lange bolde som forsvaret tog sig fornemt af. Efter 36 minutters spil skete der dog noget der fik kampen til at falde til vores fordel, Mathias Toksvig dækkede fint bolden af til indkast hvorefter er Hviding spiller spakede ud efter Mathias, Korrekt direkte rødt kort til Hviding.

Det fik som sagt kampen til at ændre sig til vores foddel og efter 43 minutter kom Zaman Feizi til baglinjen og lagde flot bolden indover til Jacob Søgaard, der scorede sikkert, 1-0 til Ansager ved halvleg.

I pausen blev der snakket om at vi skulle fortsætte vores spil, men samtidig lukke godt af bagved, det gjorde spillerne godt, og efter 54 minutter sendte målmand Sune Olsen et udspark afsted, efter fremragende pres fra Zaman fik han en friløber som han udnyttede sikkert til 2-0.

Efter 55 minutter fik Bjarke Klausen gult kort for et proffesionelt frispark, det ændre dog ikke på kampen og efter 57 minutter kunne Henrik Haahr score på et langskud, 3-0.

Hviding fik pyntet lidt på resultatet efter 65 minutter, men lige lidt hjalp det, da de fik et gult kort efter 88 minutter og Zaman scorede sit andet mål i kampen efter 92 minutter, efter oplæg af Mathias Toksvig. Slutresultat 4-1.

Kampens spiller blev fortjent Zaman Feizi.

Esbjerg IF 92

Efter den gode sejr i pokalen og en go potion selvtillid tanket, var næste kamp på udebane mod IF 92 fra Esbjerg, fredag aften.

Vi vidste af IF ville være et fysisk hold, så vi skulle fortsætte med at spille vores spil ved jorden og sende vores angribere afsted i ny og næ. Kampens start var tæt og en smule nervøs, dog med overtag til Ansager. Overtaget resulterede da også i en rigtig go halvleg fra Ansager hvor Zaman Feizi efter 30 minutters spil kunne score til 1-0 efter oplæg fra Henrik Haahr.

Zaman scorede igen efter 37 minutters spil, efter fremragende forarbejde af Chris Jakobsen der snyder flere mand på kanten, sender et indlæg afsted hvor efter bolden havner ved Zaman.

Chris ville også på måltavlen og efter 45 minutter fik han scorede på et indlæg fra Jonas Kortsen, der i dagens kamp var rykket ud på højreback og kom i mange gode offensive løb.

I anden halvleg spillede vi lidt nervøst fra halvlegen start og faldt lidt tilbage på banen. Efter 57 minutter skete der dog noget der fik kampens til at ændre karakter fuldstændig, først får en IF spiller gult kort, i det 63. minute får Zaman gult kort, igen i 71. minut får Simon Thomsen gult kort, efter 76 minutter får Jakob Vedstesen direkte rødt kort for en ren hård takling, efter 78 minutter får IF igen gult kort. Dommeren tabte simpelthen kampen hvilket gjorde anden halvleg meget rodet. Holdet stod dog rigtig godt imod modgangen, selvom IF fik reduveret til 3-1 efter 83 minutter.

I løbet af hele kampen leverede Sune Olsen mange gode redninger i målet, der var med til at holde os inde i kampen. Sune blev fortjent kampens spiller, han fik stemmen fra alle andre spillere, fremragende præstation.

Efter kampen i IF blev der nydt en kasse kolde øl, sponseret af Hjørnekroen og som altid sponserede de også en spillerøl efter kampen nede på kroen.