lørdag 2 maj 2015 - Ansager
To nederlag til serie 3
Det har været en skidt uge for serie 3 i fodbold med to nederlag.

Første nederlag

Det første nederlag kom lørdag den 25. april. Kampen blev spillet i Hjerting i silende regn mod bundholdet der ikke havde fået nogen point. Det var tydeligt at drengene tog for let på opgaven, hvilket resultat og spil også bevidner.

Kampen kom igang og vi startede egentlig nogenlunde ud, en go' bold bliver spillet til Chris Jacobsen der kommer alene med målmanden, han dribler udenom ham, men desværre når en forsvarsspiller tilbage og få redet på stregen. Og som man ved, så kan det gå stærkt i fodbold, ikke mange minutter senere i det 19. minut, opsnapper en vågen Hjerting spiller bolden efter en forsvarsfejl af Nicolaj Bjerrum, 1-0 til Hjerting.

Efter 32 minutter får Morten Jørgensen korrekt gult kort for at stoppe en kontra. Vi holder fint stand med 10 mand, men 2 minutter inden vi bliver fuldtallige, i det 40. minut udnytter Hjerting igen en fejl, 2-0.

Fem minutter senere i det 45. minut går en Hjerting spiller meget hårdt i en takling på Sune Olsen i målet, om han skulle have haft gult eller rødt kort kan diskuteres, men han slap med et gult kort og en skadet målmand, desværre.

Det tvang os til at ændre på opstillingen, den eneste mulighed var at sætte Chris Jacobsen i mål lige inden halvleg.

I anden halvleg kom vi bedre ud, folk vidste godt at de ikke havde ydet hvad de skulle og prøvede at trække hinanden op og vi fik lagt et lille pres på Hjerting. Ca. halvvejs i halvlegen stopper Hjertings mand der har et gult kort i forvejen en kontra og burde have fået sit andet gule kort, men det skete desværre ikke, generelt en meget dårlig dommerpræstation begge veje. Vi fik ikke meget ud af vores pres, før efter 91 minutters spil, da Anders Buhl får en løs bold på kanten af feltet og skyder den op i nettaget, reducering til 2-1.

Glæden varede kort og i Hjerting næste angreb scorer de på en kommunikationsfejl mellem Anders Buhl og Chris Jacobsen, ærgeligt, men 3-1, hvilket også blev kampens resultat. Det var og er klart den dårligste kamp vi har spillet igen.

Andet nederlag

Heldigvis skulle vi allerede spille igen torsdag den 30. april mod HTS(Horne, Tistrup og Sig). Der var lagt op til at vi skulle vise at kampen i Hjerting var en enlig svale.

Vi kommer rigtig godt ud til kampen og får overtaget på midtbanen, får lagt et fint pres i angrebet og vores forsvar står godt. Det resultere i at vi får lagt et godt tryk på HTS og helt fortjent efter 19 minutter får scoret til 1-0 efter et brag af en langskud fra anfører Henrik Haahr.

Vi fortsætter med at presse og holder faktisk HTS fra de store chancer, der kommer desværre ikke flere mål i 1. halvleg.

Efter halvleg forsætter vi med at presse på for en 2-0 scoring der ville knække HTS, vi får mange gode chancer og burde have lukket kampen, men som i kampen mod Hjerting, kan det gå stærkt, efter 60. minutters spil, får HTS en kontra og score til 1-1.

Vi holder hovedet oppe og fortsætter med at dominere kampen og skabe chancer, men igen, ingen mål og manglende skarphed. Tistrup får lagt et indlæg som Dan Olesen uheldigvis header til eget net, ærgeligt men 2-1 til HTS.

Målet er en mavepuster og vi mister lidt gejsten, men får os trukket op igen og får lagt et pres som vi har haft hele kampen. Efter 90. minutter lukker HTS kampen, på et flot langskud kommer de foran til slutresultatet 3-1, uden chance for Sune Olsen i målet.

Det var klart en af de bedste kampe vi har spillet og efter kampen sagde HTS' træner også at havde vi fået scoret til 2-0, så havde vi også vundet kampen. Han følte selv, at de havde stjålet 3 point på Ansager stadion.

Forfriskning efter kampen

Efter udekampen blev der nydt en kasse kolde øl, sponseret af Hjørnekroen. Og som altid efter begge kampe fik spilleren også en spillerøl på Hjørnekroen. Mange tak.

Kampens spillere blev i Hjerting Jakob Vedstesen og Bjarke Klausen og mod HTS Henrik Haahr og Morten Jørgensen

Vi vil gerne takke alle der kommer og støtter op om holder og hjælper til at skabe en stemning til kampene.

Kommende kampe for senior fodbold

Serie 3: Tirsdag 5. maj, pokalkamp mod Hviding på Ansager stadion klokken 19 og igen turneringskamp fredag 8. april i Esbjerg mod IF 92.

Serie 6: Tirsdag 5. maj på udebane mod Nordenskov klokken 18.30 og igen på hjemmebane mod Blåbjerg lørdag 9. maj.