søndag 19 apr 2015 - Ansager
Lige ved og næsten for begge fodboldhold
Torsdag den 16 april spillede Ansager serie 3 igen fodbold. Denne gang var det en svær udekamp mod BK-06 Esbjerg på kunststofbane i Guldager

Kampen var i forvejen set som en af de sværeste i puljen i år, og det viste sig også at det blev en meget lige kamp.

BK-06, der havde vundet de 3 første kampe, startede en smule afventene. Om det var fordi, de havde set os spille før i sæsonen skal være uvist, men det var tydeligt, at de havde respekt for os. Kampen bølgede meget frem og tilbage, med chancer i begge ender. Det var dog BK-06 der kom foran efter 26 minutter, næsten fra baglinjen overrasker en af deres spillere og skyder på mål. Desværre går bolden heldigt i mål, 1-0 til BK-06.

Vi viste høj moral og fight, da vi allerede angrebet efter fik udlignet. Go' fight på venstrekanten resultere i et indlæg fra Bjarke Klausen, Jacob Søgaard får på fornem vis sparket bolden over målmanden og i mål, hurtig udligning og 1-1.

Det resultat virkede til at skulle holde til halvleg, men BK-06 ville det anderledes, efter 40 minutter sov forsvaret en smule, en spiller løb fri bag dem, fik bolden og skød på mål, Sune Olsen i målet får hænderne på den, men den blev desværre skubbet i mål, 2-1 til BK-06 ved halvleg.

I halvlegen snakkede vi om, at vi skulle fortsætte det gode arbejde, for vi var rigtig godt med i kampen. Vi prøvede at skrue tempoet lidt op, og det virkede godt. Vi kom frem til mange chancer i anden halvleg både ved Chris Jacobsen der blev lidt overrasket over en hurtig forsvarsspiller, Jacob Søgaard der efter fremragende pres fik bolden med sig og var fri i feltet og ved Bjarke Klausen der ramte en fri bold skidt. Desværre for os ville bolden bare ikke rigtig i mål denne aften, og vi måtte efter en rigtig godt spillet kamp forlade banen som tabere. Efter kampen var alle enige om at vi spillede godt og burde have fået point med hjem. Vi ser derfor meget frem til revanche på hjemmebane.

Kampens spiller blev fortjent Morten Jørgensen.

Efter kampen blev der som altid nydt en kold øl sponseret af Hjørnekroen og efterfølgene en spiller øl på Hjørnekroen.

Tak for støtte til de der tog turen ud og støttede os på en kold hverdagsaften.

Serie 6 tabte søndag på udebane til Starup/Agerbæk 1-0.