søndag 12 apr 2015 - Ansager
Fodbold: To hjemmesejre til Ansager
Fredag den 10. april spillede Serie 3 igen fodbold. Denne gang var det på hjemmebane mod Næsbjerg, en kamp der bød på lidt af hvert

Oplægget til kampen var enkelt, vi skulle viske den dårlige kamp i Oksbøl væk, spille vores eget spil igen og lukke ned for Næsbjergs lange bolde. Det sidste gik desværre ikke så godt. Allerede efter 5 minuttes spil scorede Næsbjerg på en lang bold i bagrummet. Drengene holdte heldigvis hovedet oppe og kom hurtigt igen. En bold blev spillet op til Jacob Søgaard, der tog den til sig, spillede den videre til Zaman Feizi, der udfordrede til baglinien, lagde bolden ind foran mål, hvor Jacob Søgaard var løbet med, 1-1.

Det vendte kampen og vi fik overtaget. Efter 35 minutters spil bliver et frispark slået ind i Næsbjergs bagrum, Zaman hætter fint bolden tilbage til Bjarke Klausen, der sparker bolden i kassen, 2-1 til Ansager ved halvleg.

I slutningen af 1. halvleg fik Chris Jakobsen comeback efter en træls knæskade. Han skulle ikke bruge mange minutter på banen, 2 minutter inde i anden halvleg får han en fin bold i dybden af Henrik Haahr, og scorer sikkert, 3-1.

Ansager var fortsat i kontrol og tog sig fint af de langt bolde Næsbjerg spillede med. Efter 72 minutter er der igen mål, Bjarke og Chris har fint samspil på kanten af feltet, Chris afslutter fornemt udenfor målmandens rækkevide, 4-1 til Ansager. Det betød at vi faldt lidt længere tilbage på banen, hvilket var naturligt, desværre fik Næsbjerg reduceret mod slutningen. Slutresultat 4-2 til Ansager og vigtige 3 point.

Serie 6

Serie 6 spillede lørdag deres første turneringskamp mod HTS. Holdet havde fint styr på begivendhederne og efter 19 minutter var Daniel Faber på dribletur, snyder en nogle HTS spillere og scorer sikkert, 1-0 til Ansager. HTS havde ikke mange store chancer, men fik alligevel reduceret efter 56 minutter.

Efter 67-68 minutter får Ansager et hjørnespark, Daniel Faber når højest og rammer overlæggeren, bolden hopper ned på stregen, spillerne mener bolden er inde, men dommer dømmer den ude, en masse brok fører til gult kort til Nikolaj Jensen. En mand i undertal skulle man tro at det blev svært for Ansager, men ved næste angreb bliver Lasse Nielsen spillet fri og scorer sikkert til 2-1. Med en mand i undertal var de stadig i kontrol og efter 87 minutter scorede Lasse igen til slutresultatet 3-1.

Kampens spillere blev: Serie 3, Zaman Feizi - Serie 6, Daniel Faber.

En rigtig god kamp af begge hold og fortjente kampensspillere. Efter begge kampe blev der som altid nydt kolde spillerøl på Hjørnekroen.

Næste kampe

Serie 3, torsdag 16. april mod BK-06 Esbjerg, kampen spiller iflg DBU ved Guldager idrætspark klokken 18.30. Serie 6 skal spille søndag 19. april klokken 15 på Starup stadion.

Til sidst vil klubben gerne takke rigtig meget for den store opbakning til begge kampe, det er en fornøjelse at se så mange folk komme om og støtte op om drengene, bliv endelig ved med det.