lørdag 4 apr 2015 - Ansager
Fodbold: Go' start på turnerning for serie 3
Onsdag den 1. april spillede Ansager herre serie 3 første kamp i turnerningen mod Kvaglund

Kampen startede godt og vi var dominerende i det meste af 1. halvleg. Efter 25 minutter bar det frugt. På en konstra spiller Jacob Søgaard bolden til Zaman Feizi der fri med målmanden udplacere ham, 1-0 til ansager. Resten af 1. halvleg gik med fortsat dominans af Ansager og kort efter 1-0 målet burde Morten Jørgensen alene med målmanden have gjort det til 2-0. Desværre blev der ikke noget mål denne gang.

Efter halvleg kom Kvaglund bedre med i kampen. Grundet en rokering på deres hold, fik de lagt presset lidt op på Ansagers banehalvdel, men forsvaret og midtbanen kæmpede godt og holdte dem fra at score. Efter 86 minutter får Kvaglund gult kort, efter at have sparket Bjarke Klausen ned. Bjarke lod sig ikke mærke og 2 minutter senere valgte Bjarke at tage sagen i egen hånd. Han får bolden på midten og sætter fart mod mål. Undervejs dribler han 3 mand og afslutter sikkert alene mod målmanden. 2-0 til Ansager, hvilket også blev kampens resultat.

Kampens spiller blev fortjent Bjarke Klausen.

Efter kampen blev der nydt en kold øl eller to på stadion, hvorefter Hjørnekroen sponserede en spillerøl.

Næste kamp spilles mandag den 6. april klokken 15 i Oksbøl.