tirsdag 17 feb 2015 - Varde
Vil I vinde 30.000 kr. til jeres by?
Vind 30.000 til et arrangement i byen
Vind 30.000 til et arrangement i byen Foto: Pressefoto
Deltag i konkurrencen om årets cykelkommunes flotteste blikfangscykel

Varde Kommune blev af Cyklistforbundet kåret til at være Årets Cykelkommune i 2014. Der er derfor iværksat en række initiativer som skal markere prisen.

I kan være med til at sætte byerne i Varde Kommune på landkortet.

Kåringen af kommunens flotteste blikfangscykel-skulptur sker i forbindelse med cykelfestival på Torvet i Varde den 16. august hvor vinderen vil få overrakt præmien på 30.000 kr. til afholdelse af et arrangement i vinderbyen.

Dommerkomiteen:

Formand for dommerkomiteen borgmester Erik Buhl Nielsen vil sammen med fire andre udpege vinderen.

Sådan gør I:

I tilmelder byen på hapi@varde.dk inden den 22. marts 2015, og så samler I en gruppe som sammen laver en cykelskulptur, en strikket cykel, en pyntet cykel – ja kun fantasien sætter grænsen, men cyklen skulle gerne beskrive jeres by. Når ”kunstværket” er færdigt, så tager I et billede af det og sender det til hapi@varde.dk med en kort tekst om, hvorfor I skal vinde.

Tidsperspektiv:

I skal være færdige med værket den 3. maj 2015.

Praktiske oplysninger:

Drift ved Varde Kommune har indsamlet en del brugte, gamle cykler som I er velkomne til at bruge til værkerne. Kontakt hapi@varde.dk eller tlf. 7994 6169 og aftal det praktiske omkring bestilling af cykler samt om hvor cyklerne kan opstilles/udstilles i jeres by.

Hver borgerforening kan få refunderet materialeudgifter med op til 500 kr. pr. borgerforening ved indsendelse af dokumentation for udgifterne.

Pressemeddelelse

vist 631 gange  
Annonce

Udvalgte nyheder

februar
januar
december