Fodbold: 11. sejr i træk til serie 4
Ansager - Nr. Nebel 3-2
Ansager - Nr. Nebel 3-2 Foto: Leroy M. Photography
Ansager serie 4 vandt lørdag d. 25 oktober deres 11 sejr i træk!

Det gik ud over Nr. Nebel, som blev slået 3-2 i den sidste hjemmekamp i Ansager i 2014. Tak for støtten til de fans, som var mødt op. Stor tak til alle de fans, som har støttet os igennem denne fantastiske sæson.

Kampen startede kl.13. 1. min efter kampens start fik Nr. Nebel allerede deres første gule kort. Helt fortjent efter deres spiller stoppede en kontra ved at hive i trøjen. Vi formåede ikke at udnytte overtals perioden, så den stod 0-0 da Nr. Nebel fik spilleren tilbage på banen efter 10 min. I det 15 min var den så gal igen. Nr. Nebel fik igen gult kort og skulle være i undertal i 10 min. Det udnyttede vi heller ikke, så stillingen var 0-0 ved halvleg efter en dårlig indsats af os.

I halvleg bad jeg spillerne løbe mere. Vi havde ikke givet os fuldt ud, hvilket jo kan være svært, når man er sikker vinder af puljen. Spillerne viste dog god mod og satte motoren et gear op i 2. halvleg. I det 64 min. fik Nr. Nebel så sit 3. gule kort. Jeg tænkte det var vores signal til at komme foran. Desværre kom vi istedet bagud på et selvmål af Kim Klausen. Egentligt ikke ufortjent. Vi fortsatte dog, og i det 72. min scorede vores suveræne topscore, Chris Jakobsen, til 1-1 efter han fulgte op på en retur bold. Bolden kom retur efter anfører, Henrik Larsen, havde sendt et godt langskud afsted mod mål. Nr. Nebel målmanden klarede skuddet flot, men kunne ikke holde bolden, som ramte overlægger og dumpede ned til Chris. Målet til 1-1 gav os mere energi og gejst. Bjarke Klausen scorede til 2-1 i det 76 min. efter flot oplæg af Chris Jakobsen. I det 79 min. udlignede Nr. Nebel desværre til 2-2. Uafgjort havde egentlig været fortjent til begge hold, men som flere andre gange i denne sæson har vi haft dygtighed og held til at afgøre kampene i de sidste minutter. I det 86 min. afgøre Chris Jakobsen kampen med sin scoring til 3-2. Chris har i 2014 lavet imponerende 32 mål i 27 kampe! Virkelig en flot statestik! Vi vandt kampen 3-2!

Kampens spiller blev fortjent Jakob Vedstesen på højre back. Rigtig flot kamp af Jakob, som virkelig viste, at han var sulten efter at spille igen!

Torsdag d. 30 oktober var så vores sidste træningsaften. 21 spillere mødte op og spillede en intern hygge kamp hele aftenen. Jeg - Magnus Hansen kunne samtidigt melde ud, at jeg i næste sæson ikke skal være træner for Ansager. Jeg drager sydpå og overtager Ribe BK serie 3. En ny og spændende udfordring, som jeg vil glæde mig til. Dog skal ingen være i tvivl om, at min fokus ligger på at få sluttet godt af i Ansager. Det skal vi gøre ved at vinde den 12 sejr. i træk lørdag d. 1 november kl. 1400 i Horne mod HTS. HTS er sikker på at rykke ned, så det er en kamp vi skal vinde!

Jeg håber i kommer og støtter de bedste gutter i min sidste kamp!

Fotos fra Nr. Nebel kampen kan ses her: billeder. Stor tak til fotograferne, Jakob Christensen og Leroy Dienst for igen at have taget nogle super flotte billeder.