fredag 12 sep 2014 - Ansager
Ansager serie 4 vinder igen.
5 sejre ud af 6 mulige. Hjemmekampe lørdag i weekenden for både serie 4 og serie 6

Jeg vil starte med at sige, at grunden til jeg først kommer med mit referat af sidste kamp nu, er at jeg simpelthen ikke ville have, at den skulle "drukne" på Ansager Info i opslag om vores allesammens Marie Festival. Mega fed festival - glæder mig allerede til næste år :-)

Herefter vil jeg starte med at gøre opmærksom på, at både serie 4 og serie 6 spiller på hjemmebane lørdag i weekenden. Desuden kommer vores nye trøjesponsor, BET25, og filmer begge hold i løbet dagen. Udsendelsen vil blive vist på Kanalsport.

Programmet ser ud som følgende:

Kl. 14.00 serie 4 AIF-HTS
Kl. 15.45 serie 6 AIF - JBS

Der vil desuden blive tændt op i grillen og vejrudsigten siger pt. solskin og 17-19 grader. Derfor er der ingen undskyldning for at komme om og støtte alle de lokale helte! VI ses på stadion.

Torsdag d. 4 september 2014 spillede vi på udebane mod Nr. Nebel. Drengene fuldte mit oplæg til kampen perfekt. Det har en rigtig hård kamp med mange fysiske dueller og hårde tacklinger. Vi startede kampen rigtigt godt offensivt. Vi skabte 4 store chancer og Chris Jakobsen ramte overlæggeren. Vi skulle have scoret. Defensivt var vi ca. 15-20 min. om at komme ordentligt op i gear og markere tæt. Ikke en alt for godt start defensivt, men da vi så kom igang, var det kanon resten af kampen. I det 39. min bragte Chris Jakobsen os - efter min mening, fortjent foran 1-0. Chris sparkede på mål - skuddet blev rettet af via en Nr. Nebel spiller og snød målmanden, som var gået til den forkerte side. 1-0 var stillingen ved pausen. 1. halvlegs store højdepunkt var at nyde Bjarke Klausen. Bjarke spillede en kanon 1. halvleg og legede flere gange med Nr. Nebel forsvaret.

Vi startede 2. halvleg super godt. Vi fortsatte de gode takter fra 1. halvleg og fightede godt. Defensivt havde vi fået rigtigt godt fat i kampen. Kampen bølgede frem og tilbage med chancer i begge ender. I det 71. min fik Nr. Nebel et straffespark, som de udnyttede og scorede til 1-1. Jeg blev nervøs for kampens resultat. Uafgjort havde efter min mening inden kampstart været et godt resultat. Vi fortsatte med høj moral og god indstilling. I det 85 min. fik Jakob Vedstesen et ufortjent gult kort efter han var blevet skiftet ind på banen i det 83 min. Det var Jakobs første tackling og det var efter min mening ikke til gult. Vi kæmpede videre og Bjarke fortsatte med sit super gode spil i 2. halvleg.

I hele kampen havde alle Nr. Nebel tilskuer været efter Chris med grove tilråb og en efter min smag alt for hård tone mod ham. Chris skal have stor ros for at håndtere denne situation på den helt rigtige måde. Han lod sig ikke gå på af det, men spillede i stedet bare videre! sådan skal det været. I det 89 min. fik Nr. Nebel et korrekt gult kort efter en hård tackling på anfører, Henrik Haahr Larsen. 10 mod 10 skulle vi holde mindst uafgjort. I det 92 min fik vi et indkast i højre side på Nr. Nebels bane halvdel. Janek Olsen tog indkastede og kastede bolden ned til baglinjen i fødderne på en storspillende Bjarke Klausen. Bjarke snød en modspiller og lagde bolden skråt bagud i feltet til en helt fri Chris Jakobsen, som med en yderside scorede sikkert til 2-1! YES!!!!!! Vild jubel på bænken og banen. Chris løb ned langs Nr. Nebel tilskuerne, som var helt mundlamme, mens han viste, hvem der spillede med nr. 8 i Ansager. Herefter stoppede han op foran tilskuerne og bukkede pænt af dem!!!! En fortjent jubelscene og den rigtige måde at betale tilbage på. Nr. Nebel fik et frustrations gult kort i det 96 min. VI VANDT 2-1 og har nu 5 sejre ud af 6 mulige. Rigtig flot indsats af hele holdet og Bjarke Klausen blev fortjent kampens spiller.

Efter kampen nød vi med rigtig stor fornøjelse en kold pils sponseret af Hjørnekroen. Jeg tror ikke den har smagt så godt i hele sæsonen! Det var fantastisk.

Serie 6 vandt tirsdag d. 9 september 3-1 på udebane over Krogager, som lå nr. 1. 2 mål på - begge på straffe af Janek Olsen og et mål af Zaman Feizi! FLOT!

Husk at i kan følge liveopdatering på alle Ansager serie 4 kampe via DBU app til iphone og Android. Hent den gratis og søg på Ansager. Tryk på serie 4 - kampen - Live i bunden. Derefter kan du se start opstillingen - målscore og hvem der får gule/røde kort.

Håber vi ses på en god dag på Ansager Stadion på Lørdag.