torsdag 4 sep 2014 - Ansager
Ansager har fået en super start!
Ansager serie 4 har fået en super start i turneringen. Vi har vundet 4 ud af 5 kampe og ligger pt. på 1. pladsen i vores liga.

Resultaterne indtil nu:

• Ansager - Næsbjerg 5-1. Chris Jakobsen 3 mål og Bjarke Klausen 2.
  • Varde - Ansager 1-3. Morten Jørgensen vores målscore.
  • Ansager - Grindsted 3-0. Chris Jakobsen 2 mål (1 på straffe) og Henrik Pilgaard Kristensen 1 mål.
  • Oksbøl - Ansager 0-3. Mathias Toksvig 1 mål, Kim Klausen 1 mål, Chris Jakobsen 1 mål.

Tirsdag d. 2 september spillede vi udebane kamp mod Ølgod. VI startede kampene rigtig flot og havde kontrol over kampen. Desværre formåede vi ikke at bruge overtaget i kampen til at komme foran. Midt i 1. halvleg blev Mathias Toksvig skadet - han fik et slag på knæet, så det hævede op. Dette gjorde vi tabte momentum i kampen og overlod spillet for meget til Ølgod. Det udnyttede de til at bringe sig foran 1-0 i det 34 min. Ufortjent efter min mening. Vi fightede flot videre og i det 44 min. fik Chris Jakobsen tilkæmpet sig et fortjent straffespark, som anfører, Henrik Haahr sikkert udnyttede til at udligne til 1-1.

I 2. halvleg kæmpede vi alt hvad vi kunne. Det var en hård kamp fysisk for os. Bjarke Klausen snød et par mand i højre side og spillede bolden på tværs til Mads Strebel, som sendt den videre langs jorden til Henrik Haahr. Henrik ramte bolden med et flot spark, og vi var foran 2-1. Fortjent og stor jubel. Vi fightede videre og hele holdet leverede en fremragende holdindsats. I det 79 min. fik Jonas Kristensen. efter min mening, et meget ufortjent gult kort. Vi holdt føringen trods en mand i undertal. Jonas kom retur på banen i de sidste minutter. Ølgod havde i overtiden en mega stor chance, som de brændte, fordi vores Målmand, Sune Olsen, leverede en redning, som aldrig før set i serie 4. Med en super reaktion, som gode gamle Gordon Banks, fik han blokeret et kraftigt skud. Returbolden sparkede Ølgod langt ved siden af mål. Dommer fløjtede af - sejren var vores!!! til stor og fortjent forløsning. 1. pladsen var hjemme!

Kampens spiller blev fortjent vores anfører, Henrik Larsen. Stort tillykke til Henrik.

Efter kampen nød vi - ligesom ved de alle de andre udebane kampe en dejlig kold pilsner sponsoreret af Hjørnekroen. Det er en af de bedste sponsor aftaler i lang tid :-) vi nyder dem hver gang med stor velbehag - og med en sejr i bagagen smager de bare endnu bedre! Stor tak til Bjarne Rasmussen for dette samarbejde :-)

Denne super kamp mod Ølgod følger vi op på med topkamp Torsdag d. 4 september (Torsdag i denne uge). Vi spiller kl. 1830 topkamp på udebane mod 2. pladsen Nr. Nebel. Keder du dig - eller mangler du opladning til Marie Festival så kom endelig ud og se os spille. Vi har brug for alt den opbakning vi kan få! Drengene max klar - det lover jeg.

Jeg håber vi ses i Nr. Nebel eller i den kommende weekend til Marie Festivalen i Ansager.

Ps. sæt endelig stort kryds i kalenderen lørdag d. 13 september. Både serie 4 og serie 6 spiller på hjemmebane og begge hold bliver denne dag fulgt af et kamerahold fra Kanalsport. Vores nye sponsor BET25 har arrangeret dette. Grunden til dette er, at vi har fået sponsoreret 3 nye spillesæt fra dem efter vi har skaffet medlemmer til deres bettingside. Derud over skal der lyde en stor tak til Palle Olsen fra PP-Nordica, som også har hjulpet os med at få nye spillesæt. Serie 4 og serie 6 har begge fået nye hjemmebanetrøjer og serie 4 har yderligere fået grønne udebanetrøjer. Dette er skabt ved hjælp af en rigtig hold indsats fra spillerne og sponsorerne. Stor tak til alle der har været en del af dette.

Vi har d. 13 september brug for ekstra stor opbakning på sidelinjen så begge hold kan få en sejr!. Der vil være mulighed for at købe en grilpølse og en øl under kampene. Forca AIF.