Fodbold: Ansager tabte
Tilskuere til turneringskamp 14. juni 2014 Ansager-Horne 3-4
- men kan rykke op i serie 3 i aften - Kom og støt os

Først vil jeg sige tak for den store opbakning, som der var til både serie 6 og 4 til aktivitetsdagen. Det var flot. Desværre formåede ingen af holdene at vinde på hjemmebane. Vi havde trods alt en hyggelig dag :-)

Serie 6 tabte 5-2 til Krogager. Ronni Olsen lavede årets mål på Ansager stadion. Han driblede igennem 4-5 Krogager spillere og fra en spids vinkel sparkede han bolden i nettaget - Super flot mål. Kampens spiller blev Ronni Olsen.

Se billeder fra kampen: ansagerif.dk

Serie 4 tabte 4-3 til Horne. Vi kom bagud i det 9. minut. Horne fik et rigtig dømt gult kort i det 27. minut. I det 28 min udlignede, Anfører, Henrik Larsen til 1-1 direkte på frispark. I det 34. minut bragte Chris Jakobsen os foran 2-1, hvilket var stillingen ved Halvleg. Vi kom dårligt ud til 2. halvleg og Horne udnyttede dette. De udlignede til 2-2 i det 52 min og bragte sig foran 3-2 i det 61 min. Bjarke Klausen udlignede til 3-3 i det 64. minut. Horne Bragte sig foran 4-3 i det 81. minut. og vi havde ikke heldet eller dygtigheden til at komme tilbage i kampen. Morten Jørgensen havde et hovedstød, som blev reddet på mållinjen efter et hjørnespark. Vi tabte desværre. Kampens spiller blev fortjent Anfører, Henrik Larsen.

Se video: Henrik Larsens frisparksmål

Tirsdag den 17. juni spillede Krogager 1-1 på Hjemmebane mod Hejnsvig. Det betyder vi stadigvæk inden sidste runde i aften har mulighed for at rykke op serie 3. Der er følgende scenarier, som er muligt i aften.

1. Hejnsvig taber eller spiller udafgjort hjemme mod Grindsted - Ansager vinder på udebane over Nr. Nebel = Ansager rykker op i serie 3 på 1. pladsen.

2. Hejnsvig taber til Grindsted - Nr. Nebel vinder over Ansager = Nr. Nebel rykker op i serie 3 på 1. pladsen.

3. Hejnsvig vinder over Grindsted på hjemmebane = Hejnsvig rykker op i serie 3 på 1- pladsen.

4. Hejnsvig spiller uafgjort og det gør Nr. Nebel og Ansager også = Hejnsvig rykker op i serie 3 på 1. pladsen.

Med andre ord - Vi skal vinde og vil gå efter sejreren! Hejnsvig spiller kl. 1830 i aften og vi spiller klokken 19.00 på Stadion i Nr. Nebel - Klintingvej 21 - 6830 Nørre Nebel. Kan du ikke se kampen i aften kan du følge liveopdatering fra kampen via DBU's app til smartphone. Der kan du også se startopstillingen. Husk fodbold skal ses live på stadion - Håber vi ses til kampen i Nr. Nebel.

Anfører, Henrik Larsen, arbejder sammen med flere spillere fra Nr. Nebel. Da han mødte på arbejde i morges, havde de ophængt en Nr. Nebel trøje på Henriks arbejdsplads. Se vedhæftede foto. Let det game begin!! :-)