mandag 2 jun 2014 - Ansager
Ansager vandt 5-2 over Blåbjerg
Onsdag d. 28 maj spillede vi på udebane mod Blåbjerg BK, som lå i bunden af tabellen.

Kampen startede godt for os, idet vi efter ca. 5 min kom foran 1-0 på et flot opspillet mål. Jakob Vedstesen blev spillet til baglinjen og slog et flot indlæg, som Mathias Toksvig snittede videre til Chris Jakobsen, der scorede sikkert. BLåbjerg udlignede efterfølgende til 1-1, men vi kom igen foran. Chris lavede en super flot afleveret til en fri Bjarke Klausen, som med et velplaceret og flot spark udplacerede målmanden sikkert til 2-1. Blåbjerg udlignede inden pausen til 2-2, som også var stillingen i halvlegen.

2. halvleg startede vi som lyn og torden. på ca. 15 min kom vi foran 5-2, som blev kampens resultat. Et indlæg havnede tilfældigt for foden af Chris, som sikkert scorede med et flat spark til 3-2. Målet til 4-2 blev scoret af Mads Strebel efter oplæg fra Nicolaj Bjerrum. Det sidste punktum blev sat af Bjarke, som efter flot oplæg fra Chris, endte med at få en friløber. Alene med målmanden spillede Bjarke flot "bevidst" bande med den ene stolpe og scorede til 5-2. Vi havde flere gode chancer og omstillinger, som vi kunne have udnyttet bedre. Flot og vigtig sejr, som giver det bedste udgangspunkt til de 4 sidste kampe. 4 kampe som er meget vigtige og kan afgøre alt for hvordan vi ender i tabellen efter 14 kampe.

Efter kampen nød vi en kold fra kassen, som igen var sponsoreret af Hjørnekroen. Det var en super sejrs øl - og hvor smager sådan en bare bedre efter 3 point! Stor tak til hjørnekroen.

Kampensspiller blev fortjent Bjarke Klausen med 9 stemmer skarpt forfulgt af Chris med 8 stemmer. Super flot kamp af hele holdet!

Næste kamp er på tirsdag d. 3 juni kl. 1830 på Ansager Stadion mod Ølgod. Ølgod kommer helt sikkert for at få revance efter sidste gang, hvor vi vandt 1-0. Kampen er ekstrem vigtig, idet Hejnsvig og Horne spillede 2-2 i lørdags. Med en sejr kan vi komme 4 point foran Horne, 3 foran Hejnsvig og 7 point foran Ølgod.

Vi ses på Ansager Stadion på tirsdag til 3 point! KOM og støt holdet. Det får vi brug for!