fredag 16 maj 2014 - Ansager
Fodbold: Vigtig sejr i Krogager
Tirsdag d. 13 maj 2014 kl. 1830 blev der fløjtet op til kampen mellem Krogager og Ansager i Krogager

Vi havde kl. 17 modtaget afbud fra en sygdomsramt Bjarke Klausen, hvilket var en svækkelse af holdet, idet Bjarke har været super god her i foråret. Mikkel Wittendorf var dog klar til at overtage hans plads med kort varsel. STORT tak til Mikkel for det!

Vi startede kampen dårligt. Det virkede ikke rigtigt til, at vi var klar fra start og vi havde ikke den rigtige vinderindstilling. Vi fik langsomt arbejdet os ind i kampen og med et par justeringer i forsvaret var vi efter ca. 10 min med i kampen. Vi begyndte at markere tæt og fighte godt. Vi kom foran 1-0 ca. midt i første halvleg, da Zaman Feizi efter flot fight i feltet sparkede bolden flot i kassen med venstre ben. Dejligt med en føring! Vi kæmpede videre og var foran 1-0 ved pausen.

I pausen havde vi en snak om, at vi skulle blive ved med at kæmpe hårdt for at holde nullet og så gå efter målet til 2-0, som ville lukke kampen. Vi startede 2. halvleg lidt nervøst, men kom hurtigt ind i kampen igen. Vi spillede bolden rigtigt fint rundt og det kombineret med en god fight gjorde det svært for Krogager. Efter ca. 70 minutters spil kom vi foran 2-0. Anfører, Henrik Larsen, smed en lang bold fra højre side frem mod Chris Jakobsen. Bolden ramte på vejen en Krogager forsvarsspiller i hovedet og bolden blev derved snittet videre til Chris der var helt fri med Målmanden. Chris nåede at opfatte, at målmanden kom løbende ud mod ham, så han satte hovedet på bolden første gang - genialt tænkt. Bolden gik forbi målmanden og trillede langsomt i mål. Stor jubel! Vi kæmpede videre og spillede stadigvæk godt. Krogager fik skabt et par store chancer i 2. halvleg, som kunne have givet dem mål til et uafgjort resultat. Vi holdt stand til sidste minut, hvor Krogager fik reduceret. Vi vandt 2-1! vigtig sejr der gør vi nu har 10 point ned til Krogager.

Efter kampen nød vi en VELFORTJENT sejrs øl, som igen var sponsoreret af HjørneKroen. Den øl kunne ikke smage bedre! MUMS. Kampens spiller blev fortjent Zaman Feizi.

Jeg vil gerne lige benytte lejligheden til at ønske stort tillykke til håndboldpiger i Ansager. Flot præsentation de har lavet ved at rykke op i 3. division! Det er imponerende for en by som Ansager at dette er muligt. Det viser med alt tydelighed, at hver for sig er vi stærke, men sammen er vi stærkere! Godt gået og endnu engang tillykke.

Næste kamp for serie 4 er fredag den 23. maj kl. 18.30 på Ansager Stadion mod Grindsted. Kom og støt holdet til endnu en sejr.