Håndbold: SIF/Ansager-Ravnstrup 22-11
SIF/Ansager-Ravnstrup 22-11
SIF/Ansager-Ravnstrup 22-11 Foto: Karsten Madsen
Publikum hjalp pigerne godt på vej mod 3. division

Et medlevende publikum gjorde sit til at støtte pigerne i den meget afgørende kamp om oprykningen til 3. division. Klap og støtte hele vejen igennem skabte en god stemning, godt assisteret af hal speakeren, hvor vi til kampen havde lånt FC Midtjyllands vanlige liga speaker.

Vi kom godt fra start i forsvaret. Planen var et meget offensivt forsvar, hvor modstanderne skulle arbejde hårdt for at komme til scoringer. Det betød også, at der gik hele 10 min. før gæsterne fik det første mål på tavlen, og det blev kun til 5 af slagsen i hele 1. halvleg. Det kneb dog også med scoringer i vores angreb. Spillet blev lidt for hektisk, og mange brændte skud betød en pause stilling på kun 8-5.

Pausen blev brugt til at rette nogle ting i angrebet, mens de gode takter i forsvaret fortsatte. Der skulle således gå næsten 15 min. inden gæsterne kom på tavlen igen, og i den periode plukkede pigerne frugterne af deres hårde arbejde i 1. halvleg. Modstanderne virkede trætte, og lavede mange fejl. Det gav os en del kontra mål, men også en del chancer blev stadig brændt. Flotte mål og gode frispilninger gav publikum noget seværdigt håndbold.

Lidt ærgerligt kom Ravnstrup de sidste 7 min ind med 3 mål, hvor vores piger ikke fik lukket ordentlig ned. Samtidig brændte de mange chancer, så slutcifrene blev 22-11. Igen en kæmpe holdpræstation, med en storspillende målmand bag et super forsvar i største delen af kampen. Et godt udgangspunkt til returkampen på tirsdag. Kampen spilles i Hald-Ege hallen tirsdag den 13. maj klokken 20.30.

Vi håber på at rigtig mange tilskuere vil tage turen og støtte pigerne i returkampen. Umiddelbart vil mange sige, at det kan ikke sættes over styr, men i håndbold kan mange ting ske, og Ravstrup har tilsyneladende ikke haft alle deres spillere med til kampen i går. Vi ved derfor ikke, om der kan blive lagt yderligere tryk på vore piger. Bærer pigerne en sammenlagt sejr hjem til oprykning, vil det være 1. gang i klubbens historie, og helt enestående i en lille klub som vores.