tirsdag 15 apr 2014 - Ansager
Fodbold: Uafgjort i Grindsted
Lørdag den 12. april spillede vi på udebane mod Grindsted serie 4

Vi startede kampen rigtigt flot med en god indstilling og fight. Jeg havde efter sidste kamp mod Krogager forlangt en bedre 1. halvleg, og det fik jeg. Vi var klart det bedste hold i 1. halvleg. Ca. midt i 1. halvleg driblede Bjarke Klausen på tværs af banen fra venstre mod højre. Bolden endte ude ved Mathias Toksvig, som med et flot indlæg ramt Chris Jacobsen lige i hovedet. Chris headede bolden i mellem benene på målmanden til 1-0. Grindsted kom efter scoringen en mand i undertal, da de fik et gult kort for en rigtig hård tackling på Jonas Kristensen. Vi dominerede 1 halvleg - det eneste kritik er, at vi ikke lukkede kampen med en scoring mere efter alle de chancer vi havde. Dertil skal siges, at Chris blev snydt for et klart straffespark, da han efter at have lavet et indlæg på tværs i feltet, blev tacklet ned af en Grindsted spiller. Vi førte 1-0 ved pausen.

2. halvleg tilhørte Grindsted. Vi var slet ikke på samme niveau som i første 1 halvleg. Zaman fik et tyndt gult kort og mens vi var i undertal score Grindsted til 1-1 efter en kontra. Jeg tager skylden for den scoring, idet jeg satsede med mange spillere fremme på et hjørnespark til os. Det gik ikke og Grindsted scorede på den efterfølgende kontra. Vi lærer allesammen - også jeg. Efter 1-1 målet vågnede Grindsted op og lagde et hårdt pres på os. Vi stod godt imod med god energi, fight og en solid målmandspræsentation af Sune Olsen. Sune havde en - ja efter min mening - verdensklasse redning, hvor en Grindstedspiller tæt på mål afsluttede hårdt. Sune vippede med en klasse reaktion bolden på overlæggeren og ud til hjørne. Super flot!! Kampen endte 1-1 - fortjent point til begge hold. Jonas Kristensen og Sune Olsen blev fortjent med lige mange stemmer kampens spillere. De var fremragende begge to!

Jeg tager mange positive ting med fra kampen. Bl.a. at der stadigvæk ikke er scoret mod os efter en standard situation - hverken i træningskampe eller i turneringen. Spillerne gør en super indsats i kamp og til træning. Vi holder et gennemsnit på 20 mand til træning. Det er flot og dejligt for mig som træner.

Serie 6 skulle have spillet søndag d. 13 mod Grindsted, men Grindsted meldte afbud så de vandt 3-0

Næste kamp er onsdag d. 16 april - IMORGEN mod Blåbjerg i Ansager. Kampstart kl. 1830 - kom og støt holdet ligesom sidst. Blåbjerg fik deres 1. sejr søndag med 3-0 hjemme over Horne.