søndag 6 apr 2014 - Ansager
1 kamp - 1 sejr til Ansager serie 4
Årets første turneringskamp gav sejr til Ansager mod Krogager
Årets første turneringskamp gav sejr til Ansager mod Krogager Foto: Lasse Nielsen
Fredag den 4. april kl. 1800 spillede vi første turneringskamp mod ærkerivalerne fra Krogager.

Kamp blev som forudset en hård fysisk kamp med en masse tætte nærkampe og godt fight. Jeg må dog konstatere, at vi nærmest ikke var på banen de første 60 min. I halvlegen var vi enige om at den indsats, der blev leveret i 1. halvleg ikke var godkendt.

Gutterne var ved godt mod og vi fokuserede på det positive bla. der stod 0-0. Det havde ikke været ufortjent, hvis Krogager havde været foran ved pausen. De første 15 min. af 2. halvleg var ikke mere bedre, men der blev lagt mere energi fra alle mand. Anfører, Henrik Larsen, fik skudt godt på mål med sit venstre ben. Krogagers målmand kunne ikke holde bolden og returen faldt ned til Chris Jacobsen, som med et hårdt spark bragte os foran 1-0.

Der skulle dog ikke gå mange minutter inden det blev 1-1. Krogager smed en lang høj bold ind i feltet og efter en hovedstødsduel endte bolden for fødderne af en fri Krogager spiller, som sikkert uden chance for målmand, Sune Olsen, scorede til 1-1.

Jeg skiftede følgende 3 spillere ind: Nicolaj Bjerrum, Jacob Søgaard og Zaman Feizi. Det ændrede kampen. Zaman slog et indlæg i feltet fra højre side - Jacob Søgaard vandt en hovedstødsduel og bolden endte for fødderne af Chris Jacobsen, som igen sikkert scorede til 2-1. Stor Jubel på sidelinjen!

Vi forsatte med god energi og fight. Det gav et hjørnespark til os. Nicolaj Bjerrum slog bolden flot ind i feltet og efter nogle dueller faldt bolden ned foran Zaman, som med et hårdt spark klaskede bolden i nettet til 3-1 - stor forløsning. Resten af kampen kæmpede vi godt, og kampen sluttede med en sejr på 3-1 til os.

Mange tak til alle de tilskuer, som var mødt op og støttede holdet. Jeg håber vi ser jer igen til næste kamp, som er lørdag den 12. april kl. 16.00 på udebane mod Grindsted serie 4.

Lørdag den 5. april tabte serie 6 desværre deres sidste træningskamp mod JBS 2-0. De starter turneringen Søndag den 13. april kl. 14.00 ligeledes på udebane mod Grindsted.