torsdag 27 mar 2014 - Ansager
En perfekt præsentation, 4-0 sejr over Nr. Nebel
Fodbold serie 4 Ansager - Nr. Nebel
Fodbold serie 4 Ansager - Nr. Nebel Foto: Johnny Enghave
Så er vi klar til første turneringskamp fredag d. 4. april kl. 1800 mod Krogager! Kom og støt holdet til en sejr på hjemmebane!

Vi startede kampen flot med de samme gode takter fra Lem kampen i sidste weekend. Vi spillede bold flot rundt og blev hele kampen ved at prøve på det. Spillerne viste super moral, og jeg kunne mærke inden kampen, at de var max klar til at yde en god indsats, hvilket de virkelig gjorde. Alle mand leverede en super indsats - gav alt hvad de havde. I 1. halvleg kom vi foran 1-0 og 2-0 på 2 mål af Chris Jakobsen. Det første mål afdriblede Chris målmanden og scorede i tomt mål. 2-0 målet løb Chris ned og pressede en forsvarsspiller, som lavede en "Jesper Olsen" aflevering på tværs. En aflevering som ramte Chris hårdt på skinnebenet og derved snød både Chris og målmanden og trillede i mål. Den hårde træning og træningskampene begynder at give resultater. Spillerne har meget energi og ser ud til at komme i bedre og bedre form.

Jeg skiftede 3 mand i pausen og flyttede Bjarke Klausen fra angrebet ned på venstre kant. Vi fortsatte i samme gode og positive stil. Chris fik en rigtig stor chance efter ca. 15 min, hvor bolden efter flot opspil endte hos Henrik Haahr, der med en smuk førstegangs aflevering serverede bold for Chris, der var alene med målmanden. Desværre fik målmanden reddet flot. Bjarke spillede en fremragende 2. halvleg, hvor han efter ca. 75 min. fik et rigtigt dømt straffe imod sig. Chris sparkede den sikkert via stolpen ind til 3-0. Vi fortsatte den gode fight og indsats med en positiv tone på banen. Fantastisk folk holdt gode indstilling over for dommeren, hvorved vi undgik at få hverken gule eller røde kort. Efter ca. 88 min. fik Bjarke bold på venstre kant - han satte i fart og med sine finurlige driblinger kom han fri ved baglinjen og fik lagt bolden smukt til rette for Mathias Toksvig, som med en inderside kunne sende bolden i et tomt mål udenfor målmandens rækkevide - 4-0. Et super oplæg af Bjarke!!!

En fortjent sejr til os, til trods for Nr. Nebel blev snydt for et klart straffe i 2. halvleg. Stor ros til forsvaret og målmanden, "Sune Lækat", som sammen med hele holdet var med til igen at holde nullet for anden kamp i træk.

Ugen der gik.

Vi har i løbet af ugen ikke trænet pga af midt-uge kampe. Mandag mødtes vi en masse herresenior spillere på Ansager Stadion sammen med seniorkvinderne. Vi fordelte os og gik på en mission om at sælge målaktier for klubben. Stor tak for indsatsen til alle der hjalp, samt til jer borger, som valgte at støtte klubben. Det betyder rigtigt meget for AIF. Til jer der ikke var hjemme eller af anden grund ikke fik mulighede for at tegne en målaktie, så er det muligt at købe en i cafeteriaet på stadion inden kampen mod Krogager. Jeg har personlig selv tegnet en lidt "anderledes målaktie", hvor jeg støtter med et beløb til klubben, hver gang serie 4 holder nullet i en turneringskamp.

Husk serie 6 spiller træningskamp mod Nordenskov i dag - torsdag d. 27 marts kl. 1830 på Ansager Stadion. Kom og støt dem.